Hesabım
    Avatar 2, Star Wars: Force Awakens'ın Tahtını da Ele Geçirdi!

    Avatar: Suyun Yolu tüm zamanların en çok kazanan 4. filmi oldu.

    Disney

    Üst üste 7. haftasında da Amerika gişesinin lideri olan "Avatar: Suyun Yolu" tüm zamanların en çok kazanan filmleri listesinde de bir sıra yukarıya çıktı. Geçtiğimiz hafta içinde "Avengers: Infinity War" filminin hasılatını geçerek 5. olan "Avatar 2"nin hasılatı 2 milyar 116 milyon dolara yükseldi ve "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" filmini geçerek 4. sıraya yerleşti.

    Avatar 2, Avengers: Infinity War'ı Geçerek Tüm Zamanların En Çok Kazanan 5. Filmi Oldu!

    Listenin 3. sırasındaki "Titanic"in kazancı ise 2 milyar 194 milyon dolar. Yani James Cameron imzalı "Avatar 2"nin hedefinde şimdi yine bir James Cameron filmi var. "Avatar 2"nin "Titanic"in yerini alıp alamayacağı merakla bekleniyor ancak bu arada "Titanic" de filmin 25. yılı için yeniden vizyona girecek, dolayısıyla onun hasılatı da artacaktır.

    Amerika gişesinde ciddi bir rakibi olmayan "Avatar 2" hafta sonunda 15.7 milyon dolar kazanarak zirvedeki yerini korudu. Hemen arkasından, son dönemin en başarılı animasyon filmi "Çizmeli Kedi: Son Dilek" geliyor hafta sonunda 10.6 milyon dolar kazanan filmin Amerika gişesindeki toplam hasılatı 140 milyon doları aştı.

    Gişenin üçüncü sırasında, 6.8 milyon dolar kazançla Tom Hanks başrollü dram filmi "A Man Called Otto" var. Korku filmi "M3GAN" ise 6.4 milyon dolar kazanarak dördücü sıraya yerleşti. Amerika gişesinin ilk beşini kapatan film ise Bollywood efsanesi Shah Rukh Khan'ın rol aldığı aksiyon filmi "Pathaan" oldu. Film açılış haftasında 5.9 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top