Hesabım
    "Murder Mystery 2" Fragmanı: Adam Sandler ve Jennifer Aniston Yeniden İş Başında!

    "Murder Mystery 2" 31 Mart'ta Netflix'te!

    Netflix, polisiye komedi filmi "Murder Mystery 2"den ilk fragmanı yayınladı. 2019'da çıkan "Murder Mystery"nin devamı olan film için Jennifer Aniston ve Adam Sandler rollerine geri döndüler.

    İlk film, New York polisi memuru Nick Spitz (Adam Sandler) ve cinayet gizemi aşığı karısı Audrey'nin (Jennifer Aniston) Avrupa tatilinin, bir milyarderin şiddetli ölümüyle yarıda kalmasını ve suç onlara yüklendiğinde, bu cinayete çözmeye çalışmalarını anlatıyordu. O dönemde Netflix'in en büyük açılış hafta sonu izlenme oranına ulaşan filmin devam halkası da hemen planlanmaya başlandı.

    "Murder Mystery 2" fragmanı, Paris'in sakin bir akşamında başlıyor ama salaş bir restoranın duvarının hızla giden bir araç tarafından yıkılmasıyla bu sakinlik bozuluyor. Aracın içinde Nick ve Audrey var! Sonrasında ikilinin Hindistan'da lüks bir düğüne davet edildiğini fakat burada da bir cinayet ve kaçırılma olayıyla karşı karşıya kaldığını görüyoruz.

    Sandler ve Aniston'ın yanı sıra, Hindistan'daki düğünün sahibi Maharajah olarak Adeel Akhtar, Colonel Ulenga olarak John Kani de rollerine geri dönüyorlar. Film, ilk filmin yazarı James Vanderbilt tarafından yazıldı, ancak yönetmen değişikliği yaşadı. Bu filmde yönetmenliği Jeremy Garelick devraldı. "Murder Mystery 2"nin kadrosundaki yeni oyuncular arasındaysa; Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo ve Wilmer Valderrama yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top