Hesabım
    Dave Bautista, Batman'in Kötü Adamı Bane'i Oynamaya Uygun Olmadığını Düşünüyor

    "Kariyerimin bu noktasında artık Bane'in hakkını verebileceğimi düşünmüyorum."

    .

    DC Studios eş başkanları James Gunn'ın ve Peter Safran'ın DC filmleri için hazırladığı uzun vadeli planlarını yarın açıklaması bekleniyor. Bu açılıştan önce aktör Dave Bautista, Gunn'ın şekillendirdiği yeni DC Evreni'ninde hayalindeki rollerden biri olan Bane karakterini oynamayacağını açıkladı.

    M. Night Shyamalan'ın yeni filmi "Knock at the Cabin"in tanıtımı için Insider ile gerçekleştirdiği röportajda aktör, James Gunn ile görüştüğünü ve onların planlarının "sıfırdan başlamak" olduğunu söyledi. Dolayısıyla yeni DC filmleri, on yıllık plana kendisini adayabilecek daha genç aktörlerle yola çıkacak. Şu anda 54 yaşında olan Bautista bu planların dışında kalıyor. Bautisa'nın tüm açıklaması şu şekilde:

    "James'le (Gunn) bunun hakkında konuşmalar yaptım ama bence eğildiği yön, tüm evreni tamamen yeniden başlatıyor, sıfırdan başlıyor ve daha genç, daha taze başlıyor ve bence bunu yapması gerekiyor.

    DC Evreni'nin canlanması için sıfırdan başlamanız gerektiğini düşünüyorum ve genç oyuncularla başlamanız gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki 15 yıl için plan yapmaya başlamalısın ve bunu benimle yapabileceğini sanmıyorum.

    Ve bunu anlıyorum. Ayrıca bunu takdir ettiğimi söylemeliyim çünkü hakkını veremeyeceğim bir karakteri oynamak istemiyorum. Kariyerimin bu noktasında artık Bane'e adalet getirebileceğimi düşünmüyorum. Fiziksel kısımla başa çıkıp çıkamayacağımı bilmiyorum ve filmler için önceden plan yapacak uzun ömrüm olacağını sanmıyorum. Yani, o adam olup olmayacağımı bilmiyorum."

    Bautista, 2021'de Batman'in baş düşmanı Bane'i oynayacak bir sonraki aktör olmayı gerçekten istediğini açıklamıştı ve bunu Warner Bros. Pictures'taki bir toplantı sırasında dile getirdiğini de anlatmıştı.

    Karakteri oynayan son isim, 2012 yapımı “Kara Şövalye Yükseliyor”da Tom Hardy oldu karakteri ve daha önce bu fiziksel şekle girmenin onun üzerinde nasıl olumsuz ve kalıcı bir etki bıraktığından bahsetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top