Hesabım
    Ayı Paddington'ın Maceraları Devam Edecek mi?

    Paddinton'ı seslendiren Ben Whishaw 3. filmle ilgili hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı.

    .

    Çok beğenilen “Paddington” filmlerinin ana karakteri olan sevimli ayısını seslendiren İngiliz aktör Ben Whishaw, serinin üçüncü filmiyle ilgili olarak ne yazık ki oldukça hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme sundu.

    İlk iki “Paddington” filmini yöneten Paul King, Timothee Chalamet liderliğindeki “Wonka” filmini yönetmek için 2016'dan beri yapım aşamasında olan üçüncü filmden geri adım atmak zorunda kaldı. Sonrasında "Paddington 3" filmini yönetmesi için Dougal Wilson ile anlaşıldı. Çekimlerin ise bu yıl içinde başlaması bekleniyordu.

    Paddinton hayranları gelecek filmi merakla beklerken, Ben Whishaw'dan moral bozan bir açıklama geldi. Sundance Film Festivali sırasında Collider ile bir röportaj gerçekleştiren Whishaw, henüz filmin senaryosunu görmediğini ve prodüksiyonun ne zaman başlayacağına dair bir bilgi paylaşılmadığını söyledi:

    "Bu senaryoyu okumadım ve ne zaman çekeceğimizi bile bilmiyorum. Şimdiye kadar olacağını düşünmüştüm, ama bilmiyorum. Bazen bu projelerin yaptığı gibi sessizleşti. Belki bu, hala üzerinde çalıştıkları anlamına gelir, belki de gerçekleşmediği veya bilmediğiniz anlamına gelir."

    Whishaw, Paddinton rolünü en son geçen yaz, Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 70. yıldönümü için düzenlenen Platinum Jübile'si için üstlenmişti. Elizabeth ve Ayı Paddington'ın yer aldığı orijinal kısa film BBC'de gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top