Hesabım
    Jude Law ve Nicolas Hoult Suç Gerilimi "The Order"da Başrolü Paylaşacak

    Filmi "Assasin's Creed" yönetmeni Justin Kurzel yönetecek.

    Beyazperde

    Son olarak Apple TV+'ın Charlie Hunnam'lı "Shantaram" dizisinin yapımcılığını yapan Justin Kurzel, dizinin ilk sezonun ardından iptal edilmesiyle birlikte yeniden yönetmenliğe ve suç türüne dönüyor. Daha önce "Nitram", "Assassin's Creed" gibi yapımlara imza atan Avustralyalı yönetmenin yeni projesinde başrolleri Jude Law ve Nicholas Hoult üstlenecek.

    Kevin Flynn ve Gary Gerhardt'ın "The Silent Brotherhood" adlı kitabına dayanan bu film, gerçek hayattaki ABD beyaz üstünlüğü yanlısı milis gruplarını ve 1980'lerin Kuzeybatı Pasifik bölgesinde gerçekleştirdikleri ve FBI'ın dikkatini çeken bir dizi yerel terör eylemini konu alıyor.

    Law, dağını ipuçlarını bir araya getiren Idaho FBI ajanını canlandırırken, Kurzel ile daha önce “True History of the Kelly Gang”de çalışmış olan Hoult, grupların ve saldırılarının arkasındaki karizmatik lideri oynayacak. "The Order"ın senaryosunu King Richard"ın Oscar adayı senaristi Zach Baylin'in kaleme alacak. Çekimlerin ilkbaharda, Kanada'da başlaması planlanıyor.

    Law'ın bir sonraki rolü Disney+'ta David Lowery'nin yönettiği "Peter Pan and Wendy"de Kaptan Hook olacak. Ayrıca Alicia Vikander'la birlikte “Firebrand”da Kral VIII. Henry'i canlandıran oyuncu, "Star Wars: Skeleton Crew"da da rol alıyor.

    Hoult kısa süre önce kara komedi "The Menu"de rol aldı ve yakında, Kont Drakula komedisi "Renfield"da ve Robert Eggers'ın "Nosferatu" yeniden yapımında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top