Hesabım
    J.J. Abrams ve Leonardo DiCaprio'nun Dahil Olduğu Bir Stephen King Uyarlaması Geliştiriliyor

    Stephen King'in 2021 tarihli suç romanı Billy Summers sinemaya uyarlanıyor.

    Beyazperde

    Stephen King'in 2021 tarihli çok satan romanı "Billy Summers", J.J. Abrams ve Leonardo DiCaprio'nun katılımıyla beyaz perdeye uyarlanıyor. Korku hikayeleriyle tanınan King tarafından kaleme alınmasına reğmen "Billy Summers" bir suç romanı ve emekliliğinden önce son bir işi kabul eden ve artık yaşlanmakta olan bir suikastçıyı konu alıyor.

    2021'de yayınlandıktan ve New York Times'ın en çok satanlar listesinde 1 numaradan giriş yaptıktan kısa bir süre sonra kitabın, J.J. Abrams'ın Bad Robot yapım şirketi aracılığıyla bir sınırlı diziye uyarlanacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi gelen haberlere göre kitabın büyük bir film projesi olarak tasarlandığı anlaşılıyor.

    "Billy Summers"ın dizi olarak geliştirilmekte olduğunun bildirilmesinden neredeyse bir yıl sonra, Deadline, Warner Bros.'un çok satan kitabı satın aldığını ve J.J. Abrams'ın Bad Robot ve Leonardo DiCaprio'nun Appian Way yapım şirketlerinin yapımcılığını üstlendiğini duyurdu.

    Ed Zwick ve Marshall Herskovitz tarafından yazılan senaryonun nasıl sonuçlanacağına bağlı olarak DiCaprio Billy Summers rolünü, J.J. Abrams da yönetmenliği üstlenmeyi düşünebilir, ancak şimdilik sadece yapımcı olarak projeye dahiller.

    "Billy Summers", Hulu'nun "11.22.63" ve "Castle Rock" dizilerinden ve Apple TV'nin "Lisey's Story"sinden sonra Bad Robot'un Stephen King'le dördüncü iş birliği olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top