Hesabım
    Orlando Bloom, Depremzede Çocuklar İçin Yardım Çağrısında Bulundu

    Unicef elçisi Bloom, Türkiye ve Suriye'deki depremzede çocukların sesi oldu.

    .

    Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremler, Türkiye'de Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ın da dahil olduğu on ilin yanı sıra Suriye'de de büyük yıkıma ve binlerce ölüme neden oldu. Tüm dünyada ses getiren bu felakete dünyaca ünlü isimler de kayıtsız kalmadı.

    Russell Crowe, Antonio Banderas ve Mark Ruffalo'dan Türkiye'ye Destek Mesajı

    Son olarak, Unicef İyilik Elçisi olan Orlando Bloom da deprem felaketine dikkat çekti. Ünlü oyuncu Instagram hesabından "Suriye ve Türkiye'deki depremlerin çocukların üstünde yıkıcı etkileri oldu" yazan bir görsel paylaştı ve "Suriye ve Türkiye'de meydana gelen yıkıcı depremden etkilenen herkes için kalbim parçalanıyor. Unicef binlerce ailenin ve çocuğun ihtiyaçlarına cevap veriyor." diyerek takipçilerini bağış yapabilecekleri linklere yönlendirdi.

    Daha önce üzüntülerini dile getiren ve destek mesajları yayınlayan Russell Crowe, Antonio Banderas gibi isimlerin yanı sıra Elijah Wood da Türkiye ve Suriye için Twitter'dan bir mesaj yayınladı ve "Kalbim Türkiye ve Suriye halklarıyla birlikte. Gerçekten ne kadar yıkıcı." ifadelerinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top