Hesabım
    Disney Duyurdu: "Karlar Ülkesi 3", "Oyuncak Hikayesi 5", "Zootropolis 2" Geliyor

    Disney'in en sevilen animasyon serileri yeni filmlerle devam edecek.

    .

    Disney'in en büyük animasyon filmlerinden bazılarının devam filmleri yolda! Disney Animation'da üçüncü bir "Karlar Ülkesi" filmi ve "Zootropolis: Hayvan Şehri" devam filmi resmen geliştirilirken, Pixar ise "Oyuncak Hikayesi" serisini beşinci filmi üzerinde çalışıyor.

    Projelerin duyurusunu Walt Disney Corporation CEO'su Bob Iger, Çarşamba günü şirketin 2023 yılı ilk çeyrek kazanç çağrısı sırasında yaptı ve "Yakında bu yapımlar hakkında paylaşacak daha çok şeyimiz olacak, ancak bu, rakipsiz markalarımıza ve serilerimize nasıl yaslandığımızın harika bir örneği." dedi. Filmler hakkında daha fazla bilgi verilmedi, şimdilik senaryo ya da yönetmen isimleri bilinmiyor.

    "Karlar Ülkesi 3", her ikisi de stüdyo için büyük hit olan 2013 yapımı "Karlar Ülkesi"ni ve 2019 yapımı "Karlar Ülkesi 2" filmini takip edecek. 2016 tarihli "Zootroplis: Hayvan Şehri" de Disney'in sevilen ve beğenilen animasyonlarından biri olmuştu.

    1995 yılında ilk filmiyle izleyiciyle buluşan "Oyuncak Hikayesi" ise Pixar'ın en uzun soluklu serilerinden biri. "Oyuncak Hikayesi 5" 2019 yapımı "Oyuncak Hikayesi 4"ü doğrudan takip edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top