Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon'ın Bir Araya Geldiği "Air"den İlk Fragman

    Film, spor giyim markası Nike'ın Michael Jordan'ın peşinden koşmasını anlatıyor.

    Prime Video, Michael Jordan ve Nike arasındaki efsanevi ortaklığın nasıl ortaya çıktığını konu alan biyografik film "Air"in ilk fragmanını yayınladı. Ben Affleck'in yönettiği film, ikonik Air Jordan markası dünya çapında basketbol tarihinin bir parçası olmadan önce spor giyim endüstrisinde perde arkasında neler olduğunu keşfedecek.

    Fragmanın da gösterdiği gibi Air, Nike Inc.'i dünyanın en seçkin sporcusu Jordan'ın peşine düşmeye iten pazarlama dehası Sonny Vaccaro'nun (Matt Damon) hikayesine odaklanacak. Vaccaro, Jordan'ı tarihin en başarılı pazarlama ortaklıklarından birinde ilk spor ayakkabı anlaşmasını imzalamaya ikna ettiği için sektörde sonsuza kadar hatırlanacaktı. Bu anlaşma sayesinde Vaccaro, spor giyim endüstrisinde en çok arzu edilen pazarlama yöneticisi oldu.

    "Air" bizi Jordan-Nike ortaklığı öncesine, Vaccaro'nun büyük hayalleri olan hırslı bir adamdan başka bir şey olmadığı zamanlara götürecek. Film aynı zamanda Michael Jordan'ın annesi Deloris Jordan'ın spor tarihini değiştirecek anlaşmanın imzalanmasında nasıl hayati bir rol oynadığını ortaya çıkaracak.

    "Air"de Matt Damon ve Viola Davis'in yanı sıra Ben Affleck de Nike'ın ortak kurucusu Phil Knight'a hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda (Viola Davis) ayrıca Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Jay Mohr, Julius Tennon ve Chris Tucker yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top