Hesabım
    Ünlü İsimler Deprem Yardımları İçin Seferber Oldu

    Burcu Özberk, Merve Dizdar, Pınar Deniz gibi ünlü isimler İhtiyaç Haritası'nın yardım kampanyası için bir araya geldi.

    Beyazperde

    Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkenin dört bir yanında yardım toplama kampanyaları devam ediyor, birçok ünlü isim de kampanyalara hem maddi hem de manevi destek veriyorlar.

    Maddi bağışların yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, Oktay Kaynarca gibi isimler Haluk Levent ve Ahbap Derneği ile birlikte çalışmalara katılırken; Burcu Biricik, Umut Kurt, Selma Ergeç, Celil Nalçakan, Selin Şekerci, Elçin Sangu gibi isimler Şişli Belediyesi'nin yardım çalışmalarına katılarak destek verdiler.

    Birçok ünlü isim de İhtiyaç Haritası'nın gerçekleştirdiği yardım kampanyasına destek veriyor, gelen malzemelerin sınıflandırılması ve deprem bölgesine gönderilmek üzere paketlenmesi için çalışıyor. İhtiyaç Haritası'nın Instagram hesabından paylaştığı videolarda Merve Dizdar, Burcu Özberk, Pınar Deniz, Gülçün Kültür Şahin, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Kaan Yıldırım, Muharrem Türkseven, Melisa Sözen ve Müge Boz, organize yardımın önemine dikkat çektiler.

    DasDas'ta İhtiyaç Haritası ile birlikte yardımların hazırlanması ve bölgeye ulaştırılması için çalıştıklarını belirten ünlü oyuncular, önümüzdeki sürecin uzunluğuna ve en küçük yardımın bile önemli olduğuna dikkat çekiyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top