Hesabım
    Tom Holland Başrollü Fred Astaire Biyografisi Yönetmenini Buldu

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i Tom Holland, müzikal yıldızı Fred Astaire'e hayat verecek.

    Beyazperde

    Sony Pictures'ın geliştirme aşamasında olduğu Fred Astaire biyografisini, "Ayı Paddington" ve devam filmi "Ayı Paddington 2"nin yönetmeni Paul King üstlenecek. King son olarak, başrolünde Timothee Chalamet'nin yer aldığı ve yıl sonunda vizyona girmesi planlanan "Wonka" filmini yönetti.

    Başrolde Tom Holland'ın yer aldığı film, Fred Astaire ve kız kardeşi Adele Astaire arasındaki ilişkiye odaklanacak. Bu ikili, 1920'li yıllarda Brodway ve Londra'nın West End tiyatrolarında vodvil gösterileri yaptı. Fred'in yetenekleri kısa sürede Adele'inkini aştı ve Adele evlendiğinde iki kardeşin yolları ayrıldı. Bu ayrılık Fred için bir darbe olurken, aynı zamanda onu bir efsane haline geleceği sinemaya ve ölümsüzlüğe itti.

    Sinema tarihinin en iyi dansçısı olarak anılan Fred Astaire, 1930'larda ve 1940'larda, özellikle Ginger Rogers ile birlikte başrolü paylaştığı müzikallerle sinema tarihine geçti. Amerikan Film Enstitüsü'ne göre, Klasik Hollywood döneminin en büyük beşinci yıldızı olan Astaire'in öne çıkan filmleri arasında 1935 yapımı Top Hat, ve 1957 yılında Audrey Hepburn ile başrolü paylaştığı Funny Face sayılabilir.

    "Rocketman" ve "Billy Elliot" filmlerinin senaristi Lee Hall, henüz resmi ismi belli olmayan Astaire biyografisinin ilk taslağını Noah Pink ile birlikte yeniden yazıyor. Tom Holland, küçük yaşta Billy Elliot müzikali için sahneye çıkmaya başlamıştı. Genç oyuncunun, Fred Astaire'i canlandırırken yararlanacağı bale eğitimi ve fiziksel yeteneği Spider-Man rolünü kapmasında da etkili olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top