Hesabım
    "Guardians of the Galaxy Vol. 3" Super Bowl Fragmanından Neler Öğrendik?

    "Galaksinin Koruyucuları 3" 28 Nisan'da sinemalarda!

    ABD'de Pazar gecesi düzenlenen Super Bowl esnasında fragmanı yayınlanan çok sayıda filmden biri de Marvel Stuidos'un merakla beklenen "Guardians of the Galaxy Vol.3" filmiydi. Filmden ilk görüntülerin gelmesinden birkaç ay sonra yayınlanan bu fragman, Will Poulter tarafından canlandırılan Adam Warlock da dahil olmak üzere bir çok karaktere ve detaya dair yeni bilgiler içeriyor.

    Yazar/yönetmen James Gunn'ın Marvel ile son iş birliği olan filmde Galaksinin Koruyucuları, geçmişinin karanlık ayrıntılarının peşini bırakmaması ve onları The High Evolutionary (Chukwudi Iwuji) ile çarpışma rotasına sokmasının ardından Rocket'ı kurtarmak için mücadele edecek.

    Super Bowl LVII sırasında yayınlanan video, yaklaşan MCU üçlüsüne, yani önceki fragmanda sadece kısaca Nebula'yla (Karen Gillan) savaşırken görülen Adam Warlock'a daha derin bir bakış sunuyor. Yeni fragman ayrıca High Evolutionary'nin galaksi için hazırladığı hain planları dair daha fazla detay sunuyor.

    "Galaksinin Koruyucuları" üçlemesinin son ayağının ilk görüntüleri genel olarak melodramatikti. Yeni fragman, filmin duygusal olarak yoğun hikayesini bir adım ileriye taşıyor ve Rocket'ın etrafında gelişen bu olay örgüsünü vurguluyor. James Gunn da daha önceki açıklamalarında filmin Rocket'ın geçmişini anlatacağını vurgulamıştı. Rocket'ın kökenleri bu noktaya kadar büyük ölçüde gizli tutulurken, yeni fragman, karakterin yaratılmasının arkasında High Evolutionary'nin olduğuna ve bu kötü karakterin onu hikaye boyunca kovaladığına işaret ediyor.

    "Guardians of the Galaxy 3"ten Adam Warlock'lu Yeni Görsel

    Adam Warlock'un yeni görüntüleri de bu fragmanda yer alıyor ve önceki fragmandan çok daha fazlasını sunmasa da, en azından uçuş yetenekleri ve parlak enerji yapıları oluşturmak için Kuantum Büyüsünden yararlanması da dahil olmak üzere karakterin güçlerine daha iyi bir bakış sunuyor. Bununla birlikte, Warlock'un Galaksinin Koruyucularını alt etmek için High Evolutionary ile takım mı kuracağı yoksa bu iki karakterin ekibi ayrı ayrı mı avlayacakları belirsizliğini koruyor.

    Fragmanlarda vurgulanan duygusallık boyutuyla filmde bir karakterin öleceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor ve bunun Rocket olacağına dair spekülasyonlar var. Karakterin hikayesini tümüyle öğreneceğimiz filmde Marvel'ın dramatik açıdan bunu yapması olası, ancak yeni fragmanda hayatını kaybedecek ekip üyesinin Drax olacağına dair detaylar da var. Dave Bautista'nın bir daha bu karaktere dönmeyeceğini açıklaması bunu da olası kılıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. Fazında Bu Karakterlere Veda Edebiliriz
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top