Hesabım
    Ishana Night Shyamalan İlk Yönetmenlik Denemesini "The Watchers" ile Yapacak

    Filmin 2024'te yayınlanması bekleniyor.

    .

    Deadline'ın haberine göre; korku/gerilim sinemasının sevilen yönetmenlerinden M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Night Shyamalan, AM Shine'ın aynı adlı romanından uyarlanan "The Watchers" ile ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor.

    Proje, çok talep gören bir teklif sürecinin ardından New Line Cinema tarafından satın alındı. Shyamalan daha önce Old ve kısa süre önce vizyona giren Knock at the Cabin gibi filmlerde ikinci yönetmen olarak çalışmıştı. Ayrıca Apple TV+'ın gerilim dizisi Servant'ta senarist olarak da başarı elde etti. The Watchers Haziran 2024'te vizyona girecek ve çekimler bu yıl başlayacak, M. Night Shyamalan ve Ashwin Rajan filmin yapımcılığını üstlenecek.

    "Kulübeye Tıklat"tan Önce İzlemeniz Gereken 10 Harika M. Night Shyamalan Filmi

    Roman, insanların gizemli yaratıklar tarafından evcil hayvan olarak tutulduğu Galway'in ücra ormanlarında geçen bir korku macerasına odaklanıyor. Mina, ormana yaklaştığında arabası bozulan genç bir kadındır. Yaratıklardan kaçtıktan sonra, gizemli hayvanlar tarafından hapis altında tutulan diğer insanlarla birlikte beton bir sığınağın içinde kalır. Mina bu sığınaktan kurtulmak için, gözcülerin kim olduğunu ve insanları neden bir kafesin içinde tuttuklarını çözmelidir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Kulübeye Tıklat"tan Önce İzlemeniz Gereken 10 Harika M. Night Shyamalan Filmi
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top