Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 10" Fragmanı Şimdiden 295 Milyon İzleyiciye Ulaştı!

    Filmin fragmanı ilk 72 saatte farklı platformlarda toplam 295 milyon izlenmeye ulaştı.

    Universal Pictures, Hızlı ve Öfkeli serisinin iki bölümlük büyük finalinin ilk filmi olan "Hızlı ve Öfkeli 10"un fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Variety'nin, Universal'a yakın bir kaynaktan aktardığına göre, heyecanla beklenen filmin fragmanı online olarak yayınlandıktan sonraki ilk 72 saat içinde dünya çapında 295 milyon izlenmeye ulaştı.

    Universal, şimdiden büyük tanıtım etkinlikleri düzenleyerek filme yönelik beklentiyi arttırıyor. 9 Şubat'ta stüdyo, Los Angeles'ta serinin yıldızları Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges ve Sung Kang'ın yanı sıra yönetmen Louis Leterrier'in yer aldığı bir fragman lansman etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ayrıca Meksika, Fransa ve Japonya'da başka hayran etkinlikleri de düzenlendi.

    "Hızlı ve Öfkeli 10"dan Brie Larson ve Jason Momoa'lı İlk Görseller Yayınlandı

    "Hızlı ve Öfkeli 10" fragmanı 10 Şubat'ta izleyiciyle buluştu. Ayrıca 12 Şubat Pazar akşamı ABD'de düzenlenen Super Bowl esnasında da kısa bir TV spotu yayınlandı. Fragmanın görüntülenme oranları farklı sosyal medya platformlarındaki izlenmelere bağlı olarak derlendi. Instagram toplam izlenme oranın %30'unu oluştururken, TikTok %25'ini, Facebook %22'sini, YouTube %18'ini, Twitter ise %6'sını sağladı.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top