Hesabım
    "John Wick 4"ün Final Fragmanı Yayınlandı

    "John Wick: Chapter 4" 24 Mart'ta sinemalarda!

    Lionsgate, serinin bir önceki filmi "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"dan yaklaşık dört yıl sonra gelen "John Wick: Chapter 4" filminin üçüncü ve son fragmanı yayınlandı. Japonya, Ürdün, Almanya, Fransa ve ABD'yi kapsayan bir macerayı konu alan yeni filmde, Keanu Reeves'in John Wick'i üçüncü filmdeki olayların ardından High Table'a girmeye hazırlanıyor ve kendisini Marquis'e (Bill Skarsgard) meydan okurken bulur.

    Bill Skarsgård "John Wick 4"te Canlandırdığı Kötü Adamın Kökenini Açıkladı

    "John Wick 4" için serinin diğer filmlerinde de rol alan Laurence Fishburne, Ian McShane ve Lance Reddick geri dönerken Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins ve Clancy Brown kadroya ilk kez dahil olarak John Wick için hem müttefik hem de düşman rollerini üstleniyorlar.

    169 dakikalık süresiyle serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olan "John Wick: Chapter 4" aynı zamanda diğer filmlerden daha fazla aksiyon sahnesi içermesiyle biliniyor. John Wick serisi büyümeye devam ederken ve "John Wick: Chapter 5" için şimdiden planlar yapılıyor. Diğer yandan Ana de armas başrollü spinoff filmi "Ballerina" ve Colin Woodel, Mel Gibson, Peter Greene gibi isimlerin rol aldığı mini dizi "The Continental" John Wick'in hikaye evrenini genişletmeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top