Hesabım
    "Hellboy" Bir Kez Daha Sinemaya Uyarlanıyor

    Ron Perlman ve David Harbour'lu yapımlardan sonra yeni bir Hellboy filmi daha geliyor.

    .

    David Harbour liderliğindeki ve Neil Marshall'ın yönettiği 2019 yeniden başlatmasının gişede başarısız olmasının ardından, Millennium Media "Hellboy"u canlandırmak için bir deneme yapmaya hazırlanıyor. Mike Mignola'nın ikonik Hellboy çizgi romanının yeni bir canlı aksiyon uyarlamasının stüdyoda aktif olarak geliştirme aşamasında olduğu bildiriliyor.

    Haberi ilk kez duyuran Discussing Film, filmin senaryosunun çoktan yazıldığını ve projenin yönetmeninin de belli olduğunu bildirdi. Yeni Hellboy'u yönetecek isim daha önce Jason Statham başrollü aksiyon filmi "Tetikçi"nin ve "Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi"nin ortak yönetmenliğini yapan Brian Taylor olacak. Taylor son olarak Peacock'un "Cesur Yeni Dünya" uyarlamasını kaleme almıştı.

    Habere göre yeni uyarlama bağımsız bir film olacak ve Guillermo del Toro tarafından yönetilen 2004 tarihli "Hellboy" ile 2008 tarihli "Hellboy 2: Altın Ordu"nun yanı sıra 2019 yapımı reboot ile de bağlantılı olmayacak. Yeni filmin resmi adı "Hellboy: The Crooked Man" olacak, bu isim 2011 tarihli mini çizgi roman serisinden geliyor.

    Bu mini seri, Hellboy'u 1956'da Appalachian dağlarında, gençliğinde ruhunu Crooked Man olarak bilinen bir taşra iblisine satan bir adamla karşılaştığı yerde takip ediyor. İkisi birlikte iblisle yüzleşirler ve adamın ruhunun kurtarılıp kurtarılamayacağını görürler. Çekimlerin bu Nisan ayında Bulgaristan'da başlaması hedefleniyor ve şu anda oyuncu seçmeleri sürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top