Hesabım
    "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" Üçlemenin Gişe Rekorunu Kırdı!

    En yüksek "Ant-Man" açılışına imza atan film Amerika gişesinin yeni lideri oldu.

    Marvel Studios

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazını başlatan ve Marvel Studios şefi Kevin Feige'nin evrenin geleceği için çok önemli olduğunu belirttiği "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" 104 milyon dolarlık hasılatıyla açılışını Amerika gişesinin zirvesinde gerçekleştirdi.

    Film, ilk etapta gelen olumsuz eleştirilere rağmen "Ant-Man" üçlemesinin gişe rekorunu kırmayı başardı. Serinin ilk filmi "Ant-Man" açılış hafta sonunda 57 milyon dolar, ikinci film "Ant-Man and the Wasp" ise 76 milyon dolar hasılat elde etmişti. "Ant-Man" gişe yolculuğunu küresel çapta kazandığı 519.3 milyon dolar ile kapatırken, "Ant-Man and The Wasp" toplamda 622.7 milyon dolar kazanmıştı. "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" ilk hafta sonunda dünya çapında 357.3 milyon dolar kazandı, dolayısıyla filmin toplam hasılatının da ilk iki filmin üstünde olacağı tahmin ediliyor.

    "Avatar 2" vizyondaki onuncu hafta sonunda kazandığı 6.1 milyon dolar ile Amerika gişesinin ikinci sırasına yerleşirken, onu 5.4 milyon dolarlık kazancı ile "Magic Mike!s Last Dance" izledi. Gişenin dördüncü sırasına yerleşen "Çizmeli Kedi: Son Dilek" bu hafta sonu kazandığı 5.3 milyon dolarla, Amerika'daki toplam hasılatını 166.1 milyon dolara yükseltirken, filmin dünya çapında elde ettiği gişe hasılatı ise 423 milyon doları aştı. M. Night Shyamalan imzalı gerilim filmi "Knock at the Cabin" (Kulübeye Tıklat) ise 3.9 milyon dolarlık hasılatı ile Amerika gişesinin bu hafta sonu ilk beşini kapatırken, toplam kazancını 30 milyon doların üstüne çıkarmayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top