Hesabım
    Warner Bros. Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filmleri Planlıyor: Peter Jackson Dahil Olabilir!

    Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit kitaplarına dayanan yeni filmler için ilk adım atıldı.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures ve New Line, J.R.R. Tolkien'in "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" kitaplarına dayanan daha fazla film yapmak için Orta Dünya'ya geri dönüyor.

    İsveçli oyun şirketi Embracer Group, geçtiğimiz yıl The Saul Zaentz Company'den hak sahibi Middle-earth Enterprises'ı satın alarak Yüzüklerin Efendisi filmlerinin, oyunlarının, ticari ürünlerinin, tema parklarının ve canlı prodüksiyonlarının haklarını almıştı. Warner Bros. Discovery, Perşembe günü bir yatırımcı görüşmesi sırasında hak sahibi Embracer Group ile yeni filmler geliştirmelerine izin veren çok yıllı bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

    Warner Bors Discovery CEO'su David Zaslav, 2022'nin üçücü çeyrek kazanç toplantısında, Warner Bros'a güç veren serilere geri döneceklerini; Harry Potter, Yüzüklerin efendisi gibi karlı serileri yeniden canlandıracaklarını söylediğinden beri stüdyodan Yüzüklerin Efendisi konusunda yeni bir atak bekleniyordu.

    Embracer Freemode'un CEO'su Lee Guinchard, planın bu filmleri gerektiği kadar dikkatli bir şekilde geliştirmek olduğunu söyledi: "Bu çalışmalara ne kadar değer verildiğini anlıyoruz ve New Line Cinema ve Warner Bros. Pictures'daki ortaklarımızla birlikte çalışarak geçmişi onurlandırmayı, geleceğe bakmayı ve en güçlü kalite ve üretim değerlerine bağlı kalmayı planlıyoruz."

    "Yüzüklerin Efendisi" Dünyası Marvel Sinematik Evreni Kadar Büyüyebilir!

    Warner Bros. film başkanları Michael De Luca ve Pamela Abdy ise Peter Jackson'ın hâlihazırda yapmış olduğu üçlemeyi yeniden ele almayı planlamadıklarını belirttiler:

    "Yıllar önce New Line, Yüzüklerin Efendisi'nin inanılmaz hikayelerini, karakterlerini ve dünyasını beyaz perdede canlandırmak için benzeri görülmemiş bir inanç adımı attı. Sonuç, nesiller boyu hayranlar tarafından benimsenen dönüm noktası niteliğinde bir film serisi oldu.

    Ancak iki üçlemede sevgiyle bir araya getirilen tüm kapsam ve ayrıntılara rağmen, J.R.R. Tolkien, sinemada büyük ölçüde keşfedilmemiş durumda. Hayranları Orta Dünya'nın sinematik dünyasının derinliklerine davet etme fırsatı bir onurdur ve bu macerada Middle-earth Enterprises ve Embracer ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.

    Warner Bros'un yeni filmler konusunda nasıl bir yol izleyeceği şimdilik bilinmiyor ancak iki üçlemenin yönetmeni Peter Jackson ve ortak senaristleri Fran Walsh ve Philippa Boyens, projeler için geri dönmeye hazır olduklarını Deadline' yaptıkları şu ortak açıklamayla duyurdular:

    "Warner Brothers ve Embracer, yolun her adımında bizi gelişmelerden haberdar etti. Franchise'ın ilerlemesine ilişkin vizyonlarını duymak için onlarla daha fazla konuşmayı dört gözle bekliyoruz."

    Yaratıcı üçlü, bu projelere dahil olmaya açık görünüyor ve Warners da onları dahil etmeye hevesli görünüyor. Bu, şu anda planlanan yeni filmlerle, üçlünün dahil olmadığı Amazon Studios dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" arasındaki keskin farkı işaret ediyor. Jackson daha önce THR'ye, Amazon'un başlangıçta onları dahil etmek istediğini, ancak bazı senaryoları görmek istediklerinde asla cevap alamadıklarını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top