Hesabım
    Steven Yeun, Marvel'ın "Thunderbolts"una Katıldı

    Film, Winter Soldier liderliğindeki anti-kahramanlara odaklanacak.

    .

    Oscar adayı aktör Steven Yeun (Minari, Nope, The Walking Dead) Marvel Studios'un "Thunderbolts" filminin kadrosuna katıldı. Aktörün hangi rol ile MCU'ya dahil olduğu henüz bilinmiyor ancak bu rolün gelecek diğer Marvel projelerinde de tekrarlanması bekleniyor.

    Steven Yeun dışında "The Bear" dizisinin oyuncularından Ayo Edebiri'nin de "Thunderbolts" kadrosuna katıldığı geçtiğimiz günler de açıklanmıştı. Filmde Marvel Sinematik Evreni'nden birçok karakter de geri dönecek.

    DC'nin Suicide Squad'ının Marvel versiyonu olan "Thunderbolts" anti-kahramanlardan ve ahlaki açıdan belirsiz karakterlerden oluşan bir takıma odaklanıyor. Kevin Feige geçen hafta yaptığı açıklamalarda, ekibin liderinin Bucky Barnes (Sebastian Stan) olacağını duyurdu.

    Kevin Feige'den MCU Güncellemesi: Spider-Man 4, Thunderbolts, Daredevil: Born Again, Blade...

    Winter Soldier liderliğindeki Thunderbolts kadrosunda ayrıca Red Guardian (David Harbour), John Walker/Us Agent (Wyatt Russell), The Ghost (Hannah John-Kamen), Yelena (Florence Pugh), Taskmaster (Olga Kurylenko) yer alıyor. Ayrıca Thaddeus E. 'Thundebrolt' Ross karakterini devralan Harrison Ford ve Contessa Valentina Allegra de Fontaine rolüyle Julia Louis-Dreyfus da filmde rol alacak.

    Senaryosunnu "Black Widow" senaristi Eric Pearson'ın kaleme aldığı ve Jake Schreier'ın yöneteceği "Thunderbolts"un 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top