Hesabım
    Kevin Feige'den MCU Güncellemesi: Spider-Man 4, Thunderbolts, Daredevil: Born Again, Blade...

    Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine dair açıklamalar yaptı.

    .

    Büyük bir Marvel Studios filmi yayınlanacağı zaman Kevin Feige'nin Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine ve diğer projelere dair detaylar paylaşması artık neredeyse bir gelenek haline geldi. "Ant-Man and The Wasp: Quantumania"nın tanıtım turları da bu geleneğin bir parçası oldu. Film hakkında EW ile konuşan Feige, MCU'nun 5. fazı hakkında önemli güncellemeler yaptı.

    İlk olarak, 5. Faz ile Disney+ dizilerinde bir düzenlemeye gideceklerini doğruladı: "Disney+ şovlarını yayınlama hızımız değişecek, böylece her biri parlama şansı elde edebilecek." Daha sonra bunun daha az dizi ve/veya daha fazla aralık anlamına gelip gelmediği sorulduğunda, "Her ikisi de bence" yanıtını verdi. Marvel Studios, Disney+'a özel olarak dizilerin yanı sıra "Werewolf By Night" gibi filmlere de ağırlık verecek.

    Tüm Marvel içeriklerini Disney+'ta şimdi izlemek için tıklayın...

    Feige ayrıca dizileri doğası gereği daha epizodik olacak şekilde ayarladıklarını söylüyor ve “Daredevil: Born Again”in büyük ölçüde bu nitelikte bir şov olacağını onaylıyor: “Sadece dizi olabilecek diziler yapmak istiyoruz. Onları daha da epizodik yapmaya devam etmek istiyorum ki bu mantıksız görünebilir. Ama arkanıza yaslanıp nispeten kendi kendine yeten bir bölümü izlemenin eğlenceli bir yanı olduğunu düşünüyorum."

    MCU'nun önümüzdeki dönemde en çok beklenen filmlerinden biri olan "Captain America: New World Order"da Anthony Mackie Captain America unvanını devralırken, Harrison Ford da Thaddeus Ross olarak kadroya katılıyor. Feige, General Ross'un artık ABD Başkanı olduğunu ve bu filmde Sam Wilson ile olan dinamiğini keşfedeceğini söylüyor. Ayrıca "Thunderbolts" filmindeki liderlik rolünü Bucky Barnes'ın (Sebastian Stan) üstleneceğini de öğrendik.

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. Fazında İzleyeceğimiz Tüm Yapımlar

    Kevin Feige'nin açıklamalarında heyecan uyandıran "Spider-Man 4" güncellemesi de vardı. Marvel Studios Başkanı "Tek söyleyeceğim, hikaye bizde. Bunun için büyük fikirlerimiz var ve yazarlarımız şimdi sadece kaleme alıyorlar." dedi. Gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home" sonrasında Tom Holland'ın yeni bir üçlemede daha rolünü sürdüreceği duyurulmuştu. Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. faz filmleri açıklanırken herhangi bir Spider-Man projesinden bahsedilmedi ancak bu, Spider-Man'in film haklarının Sony'de olmasından kaynaklanıyor.

    Jonathan Majors'ın "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da karşımıza çıkacak olan Kang karakterinin Marvel'ın şimdiye kadarki en yüksek sınama oranına sahip kötü adamı olduğunu söyleyen Feige, Majors'ın "The Last Black Man in San Fransisco"daki performansının onu MCU'ya dahil etmelerinde çok etkili olduğunu belirtiyor.

    "The Marvels" ve "Secret Invasion"ın genel olarak "Captain Marvel"ın hikayesini takip edecek olmasına rağmen, Feige iki yapımın ton olarak çok farklı olacağına dikkat çekiyor, ayrıca çekimleri defalarca ertelenen Mahershala Ali başrollü "Blade" filminin önümüzdeki on hafta içinde başlayacağını söylüyor.

    Sevindirici bir haber de "Moon Knight" fanları için geldi. Feige Marvel'ın daha fazla "Moon Knight"a açık olduğunu söylerken, hayranların dört gözle beklediği "Fantastic Four" haberlerinin çok yakında duyurulacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top