Hesabım
    Avatar Devam Filmlerinde Göçebe Na'vi Kabilesi Olacak

    James Cameron devam filmlerinde göreceğimiz yeni kabileyi anlattı.

    Disney

    "Avatar 2" 2 milyar 268 milyon dolar kazançla vizyon yolculuğunu tamamlamaya yaklaşırken, sıradaki Avatar filmleriyle ilgili seyirci beklentisi de artıyor. Gelecek filmler Pandora'nın dünyasını genişletmeye devam edecek ve ikinci filmde olduğu gibi yeni Na'vi kabileleriyle tanışacağız.

    James Cameron daha önce "Avatar 3" göreceğimiz kötü niyetli bir ateş/kül halkından bahsetmişti. Yönetmen şimdi de göçebe bir Na'vi kabilesinin hikayeye dahil olacağını anlattı. Serinin Oscar adayı yapım tasarımcıları Ben Proctor ve Dylan Cole ile Deadline'ın ev sahipliği yaptığı bir söyleşide bir araya gelen Cameron, Na'vi'nin yeni bir göçebe kabilesi olan Windtraders'ın gelecekteki Avatar devam filmlerinde tanıtılacağını söyledi.

    "Avatar 3"te Karanlık ve Vahşi Kül Halkıyla Tanışacağız

    Yönetmen ve yapım tasarımcılarının, yalnızca "Avatar: The Way of Water" için değil, diğer üç devam filmi için de tasarım değerlerini tartıştığı videoda, her filmin büyük miktarda dünya inşası gerektirdiği vurgulanıyor. Cameron, gelecekte tanıtılacak Na'vi kabileleri hakkında çok fazla bilgi vermese de, ilk iki filmde görülen yağmur ormanları ve okyanus ortamları buz dağının sadece görünen kısmı gibi duruyor.

    Cameron, Pandora gezegenini "Yağmur ormanları var, arktik var, çöl var, okyanuslar var, tüm bu farklı biyomlar ve tüm canlılar ve kültürler var." diyerek tarif ediyor ve şunları ekliyor: "Sadece yaratık tasarımı yapmak zorunda değildik, aynı zamanda kültürel tasarım yapmak ve bu farklı Na'vi uyarlamalarının bu farklı biyomlara nasıl görünebileceğini hayal etmek zorundaydık. Çöl insanları, etrafta dolaşan Windtrader'lar, bu tür şeyler."

    Cameron, kutup ve çöl ortamlarının gelecekteki filmlerde de yer alacağını söylerken, Jake Sully'nin Pandora'nın neler sunabileceğini keşfetmeye daha yeni başladığı anlaşılıyor. Kül Halkı düşman olabilir; ancak yeni çöl, arktik ve göçebe klanların daha arkadaş canlısı olması ve Avatar serisi genişlemeye devam ederken, Sully'lere devam eden mücadelelerinde potansiyel olarak yardım eli uzatması olası...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top