Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Creed 3" Dünya Çapında Bir İlke İmza Attı!

    "Creed 3" hem Amerika gişesinde hem küresel gişede büyük bir açılış yaptı.

    MGM

    "Creed III: Efsane Devam Ediyor" beklentilerin üstünde bir açılış hasılatı elde ederek Amerika gişesinin zirvesine yerleşti. Film 58.7 milyon dolar hasılatla Rocky/Creed serisinin en yüksek açılışına imza attı.

    "Creed 3" Amerika dışında da 41.8 milyon dolar kazandı ve dünya çapında, açılış hafta sonunda 100 milyon doların üstünde kazanan ilk spor filmi olarak sinema tarihine geçti. 75 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesiyle çekilen film, oldukça kolay bir şekilde kar elde edecek ve dünya çapında sırasıyla 173.5 milyon dolar ve 214 milyon dolar hasılat elde eden ilk iki "Creed" filmini kesinlikle geçecek gibi görünüyor.

    Amerika gişesinde geçen hafta %69'luk tarihi bir düşüş yaşayan ama ilk sıradaki yerini koruyan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" bu hafta sonunda yine %62 oranında büyük bir düşüş yaşadı ve 12.5 milyon dolar kazanarak gişenin ikinci sırasına geriledi.

    ABD Box Office: "M3GAN"dan Büyük Açılış, "Avatar 2" Yükselmeye Devam Ediyor

    Geçen hafta beklentilerin üstünde açılış yapan "Cocaine Bear" bu hafta sonu hasılatına 11 milyon dolar ekledi ve Amerika'daki toplam kazancını 41.3 milyon dolara yükseltti. Gişenin dördüncü sırasında anime film "Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village" yer alıyor. Film 10.1 milyon dolar ile açılış yaptı.

    Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise "Jesus Revolution" oldu. Lionsgate'in din temalı filmi geçen hafta beklentileri ikiye katlayarak çarpıcı bir açılışa imza atmıştı. Film bu hafta sonu 8.7 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top