Hesabım
    "Creed 3" ve "Quantumania" Yıldızı Jonathan Majors ile Spike Lee Bir Araya Geliyor

    "Da Understudy" filminin kadrosu oluşturuluyor.

    .

    Şu anda vizyonda olan iki önemli filmde; "Creed III: Efsane Devam Ediyor" ve "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da ana kötü karakter olarak rol alan Jonathan Majors, Westbrook Studios ve Amazon Studios'un "Da Understudy" filminin hem başrolünü üstlenecek.

    "Sanatı taklit eden hayatın" hikayesi olacağı söylenen filmin, "Bir Broadway yapımının yedek oyuncusunun, uğruna cinayet işlemeyi bile göz alacağı bir rol bulmasıyla birlikte yaşananları" anlatacak. Filmin yönetmenliği içinse Spike Lee ile görüşülüyor. Daha önce "Da 5 Bloods"ta birlikte çalışan ikili böylece yeniden bir araya gelmiş olacaklar.

    "Da Understudy" filminin senaryosunu Tom Hanada, Zach Strauss ve Tyler Cole kaleme aldılar. Film Cole'un orijinal hikayesine dayanıyor. Jonathan Majors, filmin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra Tall Street Productions çatısı altında yapımcılık da yapacak.

    Hem "Creed 3"teki hem de "Quantumania"daki performanslarıyla büyük beğeni toplayan Majors'ın sıradaki projeleri arasında; gelecek vadeden ancak duygusal açıdan sorunlu amatör bir vücut geliştirmeci olarak rol alacağı "Magazine Dreams" ve Walter Mosley romanı "The Man in My Basement"ın sinema uyarlaması yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top