Hesabım
    Kevin Feige ve Patty Jenkins'in Star Wars Filmleri İptal Edildi

    Jenkins'in yöneteceği "Rogue Squadron" ve Feige'nin yapımcılığını üstleneceği isimsiz proje rafa kaldırıldı.

    .

    Lucasfilm, iki önemli Star Wars film projesini iptal etti. Bunlardan biri, "Wonder Woman" filmlerinin yönetmeni Patty Jenkins'in yöneteceği "Star Wars: Rogue Squadron" filmi. 2020 sonunda duyurulan filmin çekimleri 2021 yılının sonunda belirsiz bir tarihe ertelenmiş ve gerekçe olarak yönetmenin yoğun takvimi gösterilmişti.

    Filmin 2023'ün Aralık ayında vizyona girmesi gerekiyordu ancak projede herhangi bir ilerleme yaşanmadığı için Lucasfilm "Rogue Squadron"u vizyon takviminden çıkardı. Variety'nin yeni bir raporu ise filmin artık tamamen rafa kaldırıldığını ortaya koydu.

    Aynı şekilde, Marvel Studios şefi Kevin Feige'nin yapımcılığını üstleneceği isimsiz Star Wars projesinin de iptal edildiği bildiriliyor. Feige, ilk olarak 2019'un Eylül'ünde bir Star Wars projesine dahil olduğunu açıklamıştı.

    Projenin senaryosunu, "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın senaristi Michael Waldron kaleme alıyordu. Ancak Feige'nin Marvel'daki meşguliyeti ve Waldron'un şimdi "Avengers: Secret Wars"ın senaryosunu yazıyor olması projenin ilerleyişini yavaşlattı ve nihayetinde bu film de çekilemeden iptal edildi.

    Fişi çekilen iki önemli film bir yana, Taika Waititi'nin hala kendi Star Wars filmi üstünde çalıştığı da Variety'nin raporunda yer alıyor. Waititi'nin filmde bir yardımcı rol üstlenmesi de gündemde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top