Hesabım
    Christoph Waltz ve Sam Neil'lı Fantastik Film "The Portable Door"dan İlk Fragman

    Usta isimler fantastik macerada buluştu...

    MGM, Tom Holt tarafından kaleme alınan kitap serisine dayanan "The Portable Door" filminden beklenen fragmanı yayınladı. Film ülkemizde 23 Haziran'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

    Film, kötü niyetli Humphrey Wells (Christoph Waltz) ve Dennis Tanner (Sam Neill) tarafından yönetilen J.W. Wells and Co. adlı şirkette çalışmaya başlayan iki stajyerin hikayesini anlatıyor. Karizmatik bir kötü olan Wells, şirketin CEO'sudur ve orta düzey bir yönetici olan Dennis Tanner ile birlikte modern kurumsal stratejiyi eski büyü uygulamalarına taşıyarak sihir dünyasını bozmak isterler.

    Bu sırada yeni stajyerler Paul Carpenter (Patrick Gibson) ve Sophie Pettingle (Sophie Wilde) şirketin bu acımasız büyük çaplı planını keşfederler ve planları durdurmak için harekete geçerler... Ancak kalkıştıkları iş hiç de kolay değildir.

    "Ali's Wedding", "Young Rock" gibi yapımlara imza atan Jeffrey Walker tarafından yönetilen "The Portable Door"da Sam Neill, Christoph Waltz gibi usta isimlerin ve Patrick Gibson gibi yeni nesil oyuncuların yanı sıra, Miranda Otto, Damon Herriman, Sophie Wilde, Jessica De Gouw, Rachel House ve Christopher Sommers da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top