Hesabım
    Denzel Washington "Gladyatör 2"nin Kadrosuna Katıldı!

    Filmde ayrıca Paul Mescal ve Barry Keoghan rol alıyor.

    .

    American Gangster” filminde bir araya gelmelerinden yaklaşık yirmi yıl sonra, aktör Denzel Washington ve usta yönetmen Ridley Scott, “Gladiator” devam filmi için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

    Washington, filmde Paul Mescal ve Barry Keoghan ile birlikte rol almak için son görüşmelerde bulunuyor. Filmin başrolündeki Mescal, orijinal filmdeki Lucilla'nın (Connie Nielsen) oğlu ve Joaquin Phoenix'in canlandırdığı İmparator Commodus'un yeğeni Lucius'a hayat verecek.

    David Scarpa senaryoyu kaleme alırken, Scott, Michael Pruss, Doug Wick ve Lucy Fisher yapımcılığını üstlenecek. Orijinal filmin Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı Janty Yates ve Oscar adayı yapım tasarımcısı Arthur Max de geri dönüyor.

    Paul Mescal'lı "Gladyatör 2"nin Kadrosuna Barry Keoghan Dahil Oldu!

    Denzel Washington'ın filmde canlandıracağı karakterin detayları henüz belli değil. Kadroya ondan önce katılan Barry Keoghan'ın ise filmin ana kötü karakteri olarak, Roma'yı 209'dan 211'e kadar yöneten Roma İmparatoru Geta'nın, diğer adıyla Publius Septimius Geta'nın kurgusal bir versiyonunu oynayacağı iddia edilmişti.

    İlk filmde ana karakter olan Maximus Decimus Meridius'a hayat veren Russell Crowe'un herhangi bir flashback ya da anı sahnesiyle kendisine Oscar kazandıran rolüne geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu ancak aktör Avustralya'da katıldığıbir radyo programında bu soruya "Hayır" diyerek net bir şekilde yanıt vermişti.

    Russell Crowe "Gladyatör 2" Kadrosuna Dahil Olacak mı?
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top