Hesabım
    "John Wick 4" Sinemalarda!

    John Wick efsanesi devam ediyor!

    Keanu Reeves'in ilk kez 2014 yılında canlandırdığı ikonik John Wick rolüne bir kez daha geri döndüğü "John Wick 4" sinema salonlarındaki yerini aldı.

    John Wick macerasının dördüncü devam halkası için, başroldeki Keanu Reeves'in yanı sıra Laurence Fishburne, Ian McShane ve Lance Reddick de rollerine geri döndüler. Bu filmde oyuncu kadrosunda Donnie Yen, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Clancy Brown ve Shamier Anderson gibi yeni isimler de eklendi. Yönetmen koltuğunda ise her zamanki gibi Chad Stahelski oturuyor.

    John Wick Serisi Hakkında Bilmeniz Gereken 10 İlginç Detay

    169 dakikalık süresiyle serinin en uzun filmi olan "John Wick 4"te macera New York'tan Japonya, Ürdün, Almanya ve Fransa'ya sıçrayarak dört kıtaya yayılıyor. Serinin üçüncü filmi olan "John Wick Chapter 3 - Parabellum"un kaldığı noktadan devam edecek olan hikayede John Wick, Yüksek Şura'yı yenmenin bir yolunu ararken, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren The Marquis'le (Bill Skarsgård) yüzleşmek zorunda kalır.

    "John Wick 4" serinin yaratıcısı olan Derek Kolstad'ın senaryo ekibinde yer almadığı ilk film olarak da dikkat çekiyor. Filmin senaryosu Shay Hatten ve Michael Finch tarafından kaleme alındı. Seride Charon karakterine hayat veren Lance Reddick'in geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybetmesi üzerine, Chad Stahelski ve Keanu Reeves filmi Reddick'e adadıklarını açıkladılar.

    "John Wick 4" Prömiyerinde Lance Reddick Anıldı
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top