Hesabım
    Netflix'in "Gears of War" Filmine "Dune" Ekibinden Takviye

    Filmi "Dune" senaristlerinden Jon Spaihts kaleme alacak.

    .

    "Dune", "Passengers" ve "Prometheus" gibi filmlerin senaristi Jon Spaihts, Netflix'in "Gears of War" canlı aksiyon film uyarlamasının senaryosunu yazacak.

    Film, video oyunlarının bir kısmını ekrana taşırken, Netflix'in diğer bir Gears of War projesi olan yetişkinlere yönelik animasyon dizi için de çalışmalar sürüyor. Filmin, diziden daha önce yayınlanması planlanıyor.

    Tüm zamanların en popüler Xbox video oyun serilerinden biri olan "Gears of War"a dayanan film ve dizi projeleri ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayında, oyunun ilk kez satışa çıkışının 16. yıl dönümünde duyurulmuştu. Oyunun geliştiricisi The Coalition da ekran uyarlamalarında Netflix'le ortak olarak çalışıyor.

    Orijinal "Gears of War" oyunu Delta Squad adlı bir asker ekibinin, insanlığı yok eden bir yeraltı uzaylı ırkı olan Locust Horde'a karşı savaşmasını takip ediyor. Beş ana oyun ve birkaç yan üründen oluşan "Gears of War" serisi 40 milyondan fazla kopya sattı ve onu en popüler Xbox franchise'larından biri haline getirdi.

    Oyunları uyarlamak için yıllar boyunca çeşitli girişimlerde bulunuldu. Oyunun ana karateri Marcus Fenix rolüne en çok yakıştırılan aktör "Galaksinin Koruyucuları" ve "Dune" yıldızı Dave Bautista. Bautista kendisi de bu rolde oynamayı çok istediğini her zaman belirtiyor. Kim bilir belki de başrolü kapar ve projeye dahil olan ikinci "Dune" üyesi olur...

    Dave Baustista "Gears of War" Filminin Başrolünü Kapmak İçin Kampanyaya Başladı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top