Hesabım
    Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola'nın Yeni Filmleri Ne Zaman İzleyiciyle Buluşacak?

    Scorsese imzalı "Killers of the Fower Moon" ve Coppola imzalı "Megalopolis" filmlerinin vizyon tarihi belli oldu.

    Beyazperde

    Apple Original Films, Martin Scorsese'nin uzun zamandır üstünde çalıştığı Western suç dramı "Killers of the Flower Moon" için belirlediği vizyon takvimini açıkladı.

    Film, Amerika'da 6 Ekim'de sınırlı bir gösterime çıkacak, ardından 20 Ekim'de ise Paramount Pictures ortaklığıyla geniş çapta vizyona girecek. Sonrasında ise planlandığı üzere Apple TV+ üzerinden küresel çapta yayınlanacak. Filmin vizyonda ne kadar kalacağı şimdilik bilinmiyor ancak en geç Aralık ayında filmin izleyiciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

    200 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çeken "Killers of the Flower Moon "başrolünü Leonardo DiCaprio üstlenirken, oyuncu kadrosunda ayrıca Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone gibi isimler yer alıyor. Filmin bu vizyon ve yayın takvimiyle önümüzdeki yılın ödül sezonunda bolca konuşulması bekleniyor.

    Diğer yandan, Francis Ford Coppola'nın kendi kaynaklarıyla finanse ettiği bilim kurgu ve dram filmi "Megalopolis" iççin biraz daha uzun beklememiz gerekecek. Çekimleri iki hafta önce tamamlanan bu filmin de yıl sonunda izleyiciyle buluşması ve ödül sezonunda öne çıkması bekleniyordu.

    Ancak Wondercon 2023'teki bir açıklamanın ardından Popverse, çizgi roman yayıncısı Syzygy'nin filmle bağlantılı bir grafik roman yayınlayacağını ve her ikisinin de 2024'te çıkacağını açıkladı.

    Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman, Jason Schwartzman ve Giancarlo Esposito gibi isimlerden oluşan görkemli bir oyuncu kadrosu olan film, Coppola'nın çok uzun yıllardır hayata geçirmeye çalıştığı rüya projesi olarak biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top