Hesabım
    Joaquin Phoenix ve Ari Aster Ortaklığı Western Projesiyle Devam Edecek

    İkilinin ilk filmi "Beau is Afraid" 28 Nisan'da sinemalarda!

    .

    "Hereditary" (Ayin) ve "Midsommar" (Ritüel) filmleriyle dikkat çeken başarılı yönetmen Ari Aster, üçüncü uzun metraj filmi "Beau is Afraid"in başrolünü üstlenen Joaquin Phoenix ile çalışmaya devam edecek.

    Korku filmleriyle başlayan kariyerini çeşitlendirerek ilerleyen Aster, "Beau is Afraid" ile komediye el atıyor. Daha önce "Disappointment Blvd" olarak adlandırılan ancak sonradan adı değişen bu film, "cesur, zekice ve ahlaksız" olarak tarif ediliyor.

    Phoenix filmde başarılı bir girişimci olarak rol alıyor ve hikaye annesinin yanına, evine dönmek için destansı bir yolculuğa çıkan bu karakteri çocukluğundan yetişkinliğine onlarca yıl boyunca takip ediyor.

    Phoenix'in yanı sıra; Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Michael Gandolfini ve Richard Kind gibi isimlerin rol aldığı "Beau is Afraid" 28 Nisan'da sinemalarda olacak.

    Yönetmenin "bir kabus komedisi" olarak tanımladığı yapım iki başarılı ismin bir araya gelmesiyle büyük merak uyandırıyor. Aster ve Joaquin Phoenix'i bir kez daha bir araya getirecek olan film ise Western türünde olacak. Haberi bizzat yönetmenin kendisi, New York Times röportajında duyurdu, ancak bu film hakkında şimdilik daha fazla bilgi paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top