Hesabım
    Olivier Ödülü'nün Kazananları Paul Mescal ve Jodie Comer Oldu

    Yeni neslin gözde oyuncuları, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

    Beyazperde

    Başrolünü oynadığı ilk film "Aftersun" ile kariyerinin ilk Oscar adaylığını alan başarılı genç oyuncu Paul Mescal, ilk Olivier Ödülünü kazanarak hızla büyüyen övgülerine yenilerini ekledi.

    İngiltere tiyatro dünyasının en prestijli ödülü olan Olivier Ödülleri, efsane aktör Laurence Olivier adında Londra Tiyatro Topluluğu tarafından veriliyor. Paul Mescal geceden, Tennessee Williams'ın "A Streetcar Named Desire" (Arzu Tramvayı) uyarlamasındaki Stanley Kowalski rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle ayrıldı. Yapım ayrıca Anjana Vasan için En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Yeniden Canlandırma ödülünü kazandı.

    En İyi Kadın Oyuncu ödülü ise tıpkı Paul Mescal gibi yeni neslin dikkat çeken başarılı isimlerinden bir olan Jodie Comer'a verildi. "The Last Duel", "Killing Eve", "Free Guy" gibi yapımlarda rol alan Comer, Olivier ödülünü "Prima Facie" adlı tek kişilik oyunuyla kazandı. "Prima Facie"ye aynı zamanda En İyi Yeni Oyun ödülü verildi.

    Paul Mescal'ın sıradaki projeleri arasında, Andrew Scott ile birlikte başrolü üstlendiği romantik dram "Strangers", Richard Linklater'ın yöneteceği ve çekimlerinin 20 yıl süreceği "Merrily We Roll Along" ve Ridley Scott'ın "Gladyatör 2" filmi var.

    Yakın zamanda, Tom Hardy ve Austin Butler ile birlikte rol aldığı Jeff Nichols filmi "The Bikeriders" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Jodie Comer'ın sıradaki projelerinden biri "Blade Runner 2099" dizisi olabilir. Ridley Scott'ın 1982 tarihli orijinal filmi ve Denis Villeneuve imzalı devam filmi "Blade Runner 2049"dan sonra serinin üçüncü büyük yapımı olacak proje için genç oyuncunun adı geçiyor ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top