Hesabım
    Denzel Washington "Equalizer 3"te İtalyan Mafyasıyla Savaşacak

    Merakla beklenen filmin resmi özeti yayınlandı.

    .

    Geçtiğimiz yıl duyurulan "Equalizer 3" merakla beklenirken, bugüne kadar filmin konusuna ilşikin herhangi bir detay paylaşılmamıştı. Denzel Washington'ın ve yönetmen Antoine Fuqua'nın geri döndüğü devam halkasının resmi özeti nihayet açıklandı. 8

    1980'lerin aynı adlı televizyon dizisine dayanan 2014 yapımı "The Equalizer" (Adalet), izleyicileri şiddet becerilerini genç bir fahişeyi korumak için kullanan emekli istihbarat görevlisi olan Robert McCall (Denzel Washington) ile tanıştırdı.

    Washington, 2018'de bir devam filmi için geri döndü ve 2022'nin başlarında, bu yıl içinde çıkacak olan üçüncü bir film için serinin yönetmeni Antoine Fuqua ile yeniden takım olacağı doğrulandı. "Equalizer 3"ün çıkış tarihine hala yaklaşık 6 ay var, ancak Collider tarafından yayınlanan resmi bir özet, filmin Güney İtalya'daki yeni ortamını vurgulayarak heyecanı arttırıyor.

    Ayrıntılar konusunda kısa olsa da özet, McCall'ın filmdeki ana yeni düşmanının İtalyan mafyası olacağını açıkça ortaya koyuyor:

    Bir hükümet suikastçısı olarak hayatından vazgeçtiğinden beri, Robert McCall (Denzel Washington) geçmişte yaptığı korkunç şeylerle uzlaşmak için mücadele ediyor ve ezilenlerin adına adalete hizmet etmekte garip bir teselli buluyor. Güney İtalya'da şaşırtıcı bir şekilde kendini evinde bulan McCall, yeni arkadaşlarının yerel mafya patronlarının kontrolü altında olduğunu keşfeder. Olaylar ölümcül bir hal alırken McCall ne yapması gerektiğini biliyor: mafyayı alt ederek arkadaşlarının koruyucusu olmak.

    "The Equalizer 3" 1 Eylül'de sinemalarda!

    Önümüzdeki Aylarda İzlemeyi Dört Gözle Beklediğimiz Filmler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top