Hesabım
    Almodóvar'ın Kuir Western Kısa Filmi "Strange Way of Life" Cannes Film Festivali'nde

    Ethan Hawke ve Pedro Pascal'ın başrollerinde yer aldığı kısa film, ilk kez Cannes Film Festivali'nde gösterilecek.

    .

    Vizyoner yönetmen Pedro Almodóvar'ın son filmi Cannes Film Festivali'nde. Mart ayında Dua Lipa ile yaptığı bir podcast sırasında son kısa filmi Strange Way of Life'ın ilk gösterimni Cannes'da yapmayı planladığını söylemesinin ardından, kuir western Strange of Way'in resmi seçkide olduğu Cannes Film Festivali tarafından doğrulandı. Almodóvar da festivale katılacak ve gösterimin ardından film yapım ekibiyle birlikte yeni filmi hakkındaki söyleşide de hazır bulunacak.

    Başrollerini Ethan Hawke ve son zamanların popüler ismi Pedro Pascal'ın paylaşacağı film hakkında henüz çok fazla ayrıntı olmasa da, film şimdiden konu ve türü dolayısyla Brokeback Mountain ile kıyaslanmaya başlandı.

    25 yıl önce birlikte çalışan silahşörler Silva ve Jake'in yıllar sonra bir araya gelişleri üzerine şekillenen bir hikayeyi anlatan film, adını Portekizli sanatçı Amalia Rodrigues'in bir şarkısından alıyor. “Strange Way of Life”ta genç yetenekler Jason Fernández, José Condessa, George Steane ve Manu Ríos'un yanı sıra Pedro Casablanc ve Sara Salámo da yer alıyor.

    .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top