Hesabım
    Margot Robbie "Barbie" Senaryosunun Asla Çekilemeyeceğini Düşünmüş!

    Robbie "Bu filmi yapmamıza asla izin vermeyecekler" diye düşündüğünü açıkladı.

    Warner Bros.

    Margot Robbie ve Ryan Gosling başrollü, Greta Gerwig imzalı “Barbie” filmi, fragmanı ve karakter posterleriyle şimdiden interneti ele geçirdi. Önümüzdeki yazın en çok beklenen filmlerinden biri olan "Barbie" 21 Temmuz'da vizyona girecek.

    Film bu kadar yüksek heyecanla beklenirken, Margot Robbie'nin bir noktada bu filmin asla hayata geçirilemeyeceğini düşündüğünü öğrenmek oldukça şok edici. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Robbie, Greta Gerwig ve Noah Baumbach'ın “Barbie” senaryosunu okuduğunda verdiği ilk tepkinin bu filmin asla çekilemeyeceğini düşünmek olduğunu açıkladı:

    Barbie senaryosunu ilk okuduğumda tepkim 'Ah! Bu çok iyi. Asla gün ışığını göremeyecek olmaları ne kadar yazık çünkü bu filmi yapmamıza asla izin vermeyecekler' oldu. Ama yaptılar."

    Yeni "Barbie" Fragmanıyla Greta Gerwig'in Renkli Dünyasına Dalıyoruz!

    Gizemli senaryo hakkında daha fazla ayrıntı sorulduğunda Robbie, herhangi bir açıklama yapamayacağını belirtti. Filmde Robbie, ünlü oyuncak bebek rolünde, Ryan Gosling ise Barbie'nin erkak arkadaşı Ken rolünde yer alıyor. İki karakterin kendilerini Barbie'nin rüya diyarından gerçek dünyaya seyahat ederken bulacağını biliyoruz ancak gerçek dünyada neler yaşayacakları sır gibi saklanıyor.

    Filmde ayrıca birden fazla Emma Mackey, Kate McKinnon, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Dua Lipa gibi isimler tarafından canlandırılan birden fazla Barbie ve Ken yar alıyor.

    "Barbie" Akımını Dizilere Uyarladık: Kızılcık Şerbeti, Yargı, Aile ve diğerleri..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top