Hesabım
    Vanessa ve Colossus "Deadpool 3" İçin Geri Dönüyor

    Morena Baccarin ve Stefan Kapicic 3. Deadpool filminde rollerini yineleyecekler.

    .

    Ryan Reynolds'ın sevilen rolüne bu kez Marvel Studios çatısı altında geri döndüğü "Deadpool 3" filmine, seriden tanıdığımız isimler katılmaya devam ediyor.

    Dopinder olarak geri dönecek olan Karan Soni'den ve Blind Al olarak dönecek olan Leslie Uggams'ın ardından Morena Baccarin ve Stefan Kapicic'in de filmin kadrosuna eklendiği duyuruldu. Baccarin Vanessa, Kapicic ise Colossus rollerini yineleyecekler.

    Filmde ayrıca, "Logan"dan sonra bir kez daha Wolverine rolünü üstlenecek olan Hugh Jackman, "The Crown" dizisinde Prenses Diana'nın gençliğini canlandıran Emma Corrin ve "Succession" yıldızı Matthew Macfadyen eşlik edecek.

    Yeni katılımcıları ve eski oyuncuların geri dönüşüyle hayranları heyecanlandıran filmde Negasonic Teenage Warhead'i oynayan Brianna Hildebrand'ın olup olmayacağı ise halen belirsizliğini koruyor.

    Shawn Levy filmin yönetmenliğini üstlenirken Paul Wernick ve Rhett Reese, Zeb Wells ile birlikte senaryoyu yazmak üzere geri dönüyor. Senaryonun ilk taslağını ise Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Logelin kaleme almıştı.

    Deadpool'un, Wolverine'in ve diğer karakterlerin Marvel Sinematik Evreni'ne resmen katıldığı film 2024 yılının Kasım ayında izleyicilerle buluşacak.

    Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, "Wolverine Ölmedi mi?" Sorusunu Yanıtladı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top