Hesabım
    Pedro Pascal, Ethan Coen'in Komedi Filmi "Drive-Away Dolls"un Kadrosuna Katıldı

    Filmde ayrıca Margaret Qualley, Matt Damon ve Beanie Feldstein rol alıyor.

    .

    Ethan Coen'in uzun zamandır beklenen ilk solo yönetmenlik denemesinin oyuncu kadrosuna, son dönemlerin en popüler ismi Pedro Pascal katıldı.

    "Drive-Away Dolls" adlı komedi filmi, iki kadını konu alacak: Kız arkadaşından yeni ayrılmış olan ve bundan yakınan, dizginlenmemiş özgür ruhlu Jamie (Margaret Qualley) ve çaresizce gevşemeye ihtiyacı olan ağırbaşlı arkadaşı Marian (Geraldine Viswanathan).

    Yeni bir başlangıç ​​arayışında olan ikili, Tallahassee'ye doğru hazırlıksız bir yolculuğa çıkar, ancak yol boyunca bir grup beceriksiz suçluyla yolları kesişince işler ters gider.

    Filmde ayrıca Beanie Feldstein, Colman Domingo, Bill Camp ve Matt Damon da rol alıyor. Senaryoyu yıllar önce kaleme alan Ethan Coen ve eşi Tricia Cooke; Robert Graf, Tim Bevan ve Eric Fellner ile birlikte yapımcılığı da üstleniyorlar.

    "Drive-Away Dolls", Ethan Coen'in kardeşi Joel Coen olmadan çektiği ilk film olacak. Joel Coen ise senaryosunu yazdığı ve yönettiği ilk solo filmi "The Tragedy of Macbeth"e 2021 yılında imza atmıştı. İkili birlikte çalıştıkları son projeleri olan 2018 yapımı Netflix Original filmi "The Ballad of Buster Scruggs" ile En İyi Özgün Senaryo kategorisinde Oscar'a aday gösterilmişti..

    "Drive-Away Dolls", Amerika'da Focus Features dağıtımıyla 22 Eylül'de vizyona girecek. Uluslararası alandaki dağıtımı ise Universal Pictures üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top