Hesabım
    "Next Goal Wins" Fragman: Taika Waititi'nin Futbol Komedisinde Michael Fassbender Başrolde!

    Dünyanın en kötü futbol takımını izlemeye hazır mısınız?

    Taika Waititi'nin uzun süredir merakla beklenen futbol filmi "Next Goal Wins" için ilk fragman paylaşıldı. Film 17 Kasım'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

    2015 tarihli, aynı adlı bir belgesele dayanan "Next Goal Wins", geçmişinde 31-0 gibi unutulmaz bir yenilgi olan Amerikan Samo futbol takımının kaderini değiştirmek için imkansız bir görevi üstlenen Hollandalı koç Thomas Rongen'in gerçek hikayesini anlatıyor.

    Filmde Rongen'e Michael Fassbender hayat verirken; oyuncu kadrosunda ayrıca Elisabeth Moss, Rhys Darby, Will Arnett, Oscar Kightley, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, David Fane, Beulah Koale, Chris Alosio gibi isimler yer alıyor. Filmi yöneten ve senaryosunu Iain Morris ile birlikte kaleme alan Taika Waititi de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

    "Next Goal Wins"in çekimleri aslında, Waititi henüz "Thor: Love and Thunder" için çalışmaya başlamadan tamamlanmıştı. Ancak pandeminin getirdiği aksaklıklar ve istismar iddialarıyla gündeme gelen Armie Hammer'ın sahnelerinin Will Arnett ile değiştirilmesi gibi nedenlerle yapım süreci uzadı.

    Bu süreçte filmin herhangi bir tanıtım materyalinin yayınlanmaması, zaman zaman projenin iptal edildiği gibi söylentileri gündeme getirse de ilk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte tüm şüpheler dağıldı. "Next Goal Wins" 17 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top