Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Uzun Süresiyle Rekor Kırdı!

    2 Haziran'da vizyona girecek devam filminin süresi açıklandı.

    Spider-Man: Across the Spider-Verse” bu yılın uzun süreli film trendini devam ettiriyor. Amerika'daki popüler AMC tiyatro salonlarının web sitesinde yer alan film bilgisine göre, "Across the Spider-Verse" tam 140 dakika sürecek.

    2018 tarihli, Oscar ödüllü orijinal film "Spider-Man: Into the Spider-Verse" 116 dakikalık ekran süresine sahipti. Devam filmi 140 dakikayla, bir Hollywood stüdyosu tarafından yapılan en uzun animasyon film rekorunu kırdı. Bu rekor 2012 yılından bu yana "Consuming Spirits" filminin elindeydi.

    2023 yılı şimdiye kadar, sinemalarda uzun süreleriyle dikkat çeken popüler filmlerin yılı oldu ve olmaya devam edecek. 169 dakikalık "John Wick: Chapter 4" ile başlayan trendi, bu hafta vizyona girecek olan "Guardians of the Galaxy Vol. 3" 149 dakikayla, "Indiana Jones and the Dial of Destiny" 142 dakikayla, Christopher Nolan'ın "Oppenheimer"ı 180 dakikayla ve Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filmi tam 206 dakikayla sürdürecek.

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" (Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş) üçlemenin ikinci filmi olarak izleyicilerle buluşacak ve filmin kalabalık Spider-People kadrosu göz önüne alındığında uzun süresi şaşırtıcı değil. Miles Morales olarak geri dönen Shameik Moore ve Gwen Stacy olarak geri dönen Hailee Steinfeld'ın yanı sıra filmin seslendirme kadrosunda yıldız isimler yer alıyor.

    Spider-Man 2099/Miguel O'Hara (Oscar Isaac), O.G. Spider-Man (Jake Johnson), Spider-Woman/Jessica Drew (Issa Rae), Spider-Punk (Daniel Kaluuya), Spider-Man India (Karan Soni) filmde göreceğimiz Örümcek Adam varyasyonlarından sadece bazıları. Bu filmde Miles Morales'in savaşması gereken başlıca düşman The Spot ise Jason Schwartzman tarafından seslendiriliyor.

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 6 Farklı Evreni Tanıtacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top