Hesabım
    "Şeytanın Düşmanı" Sinemalarda!

    Russell Crowe, İblislerle ve Asırlık Bir Vatikan Komplosuyla Savaşıyor!

    Russell Crowe'un Vatikan'ın Baş Şeytan Çıkarıcısı Peder Gabriel Amorth'a hayat verdiği "Şeytanın Düşmanı" (The Pope's Exorcist) filmi sinema salonlarındaki yerini aldı. Yönetmen koltuğunda Julius Avery'nin oturduğu film, hayatı boyunca 100 binden fazla şeytan çıkarma ayini gerçekleştiren Katolik rahibin anılarını anlattığı kitaplardan esinleniyor.

    Hikayenin merkezide gerçek bir karakter yer almasına ve Peder Amorth'un notlarından esinlenilmesine rağmen "Şeytanın Düşmanı" bir biyografi filmi değil; Peder Amorth'un küçük bir çocuğa musallat olan şeytanı çıkarmaya çalışırken Vatikan'ın "çaresizce saklamaya çalıştığı" asırlık bir komployu ortaya çıkardığı bir korku - gerilim filmi.

    Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği'nden Russell Crowe'lu "Şeytanın Düşmanı" Filmine Büyük Tepki!

    Korku filmi hayranı olmadığını ve geceleri derin uyumayı tercih ettiğini belirten Russell Crowe, senaryoyu okumadan önce Vatikan'da Baş Şeytan Çıkarıcı diye bir görevli olduğunu bilmediğini ve bunun uydurma olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Oscar'lı aktör sonrasında ise rolüne hazırlanmak için rahibin iki kitabını okumuş ve onu şeytan çıkarma ayinlerini yaparken izleyen insanlarla da konuşmuş.

    Doğaüstü korku severlerin heyecanla beklediği filmde Russell Crowe'a eşlik eden isimler arasında Daniel Zovatto, Alex Essoe ve Franco Nero yer alıyor. Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği "Şeytanın Düşmanı" bugünden itibaren seyircilerini sinema salonlarına bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top