Hesabım
    Tom Hiddleston ve Mark Hamill, Stephen King Uyarlamasında Buluşuyor

    "The Life Of Chuck" adlı filmin yönetmen koltuğunda Mike Flanagan var.

    Beyazperde

    Tom Hiddleston ve Mark Hamill, yaklaşan Stephen King uyarlaması "The Life of Chuck" filminde başrolleri paylaşmak üzere bir araya geliyorlar.

    Filmin yönetmenliği üstlenen Mike Flanagan daha önce "Doctor Sleep" ve "Gerald's Game" gibi Stephen King uyarmalarının yanı sıra Netflix'in sevilen korku gerilim dizileri "The Haunting of Hill House", "Midnight Mass" gibi yapımlara imza atmıştı.

    Filmin senaryosunu da Mike Flanagan kaleme aldı ve ortak yapımcısı Trevor Macy ile birlikte, Intrepid Pictures etiketi altında yapımcılığı üstlenecek. Film, Stephen King'in daha insancıl olan yapıtları "Stand By Me" ve "The Shawshank Redemption" tonunda olacak.

    "The Life of Chuck", King'in 2020 tarihli hikaye antolojisi "If It Bleeds"te yer alan aynı adlı kısa bir öyküden uyarlanıyor. Hikaye, Charles Krantz adlı bir adamın hayat öyküsünü, üç ayrı ama birbirine bağlantılı bölümde, ters bir zaman çizgisi takip ederek; yani beyin tümörü nedeniyle ölümünden başlayıp, sözde perili bir evde geçirdiği çocukluğuyla son buluyor.

    Mike Flanagan'ın sıradaki projeleri arasında, Netflix'te yayınlanacak Edgar Allan Poe uyarlaması "The Fall of the House Usher" var. Netflix ile olan iş birliği anlaşmasını sonlandırıp artık Prime Video ile çalışacak olan Flanagan ayrıca, Stephen King'in "The Dark Tower"ını platform için uyarlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top