Hesabım
    James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor: "The Monkey"

    Yapımcılığını James Wan'ın üstlendiği filmin başrolünde Theo James var.

    Beyazperde

    "Testere", "Ruhlar Bölgesi", "Korku Seansı" gibi ikonik serilerle korku filmi denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan yönetmen ve yapımcı James Wan, Stephen King'in "The Monkey" adlı kısa hikayesini, yapımcı olarak beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

    Filmin başrolünü, HBO'nun ödüllü dizisi "The White Lotus"un ikinci sezonuyla büyük beğeni toplayan Theo James üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Osgood Perkins oturuyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler, çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi proje ayrıntıları henüz açıklanmadı.

    Stephen King'in hikayesi, ikiz kardeşler Hal ve Bill'in, tavan arasında babalarının eski maymun oyuncağını keşfetmesiyle başlayan olaylar dizisini anlatıyor. Kardeşler oyuncağı bulduktan sonra etraflarında bir dizi korkunç ölüm meydana gelmeye başlar. Maymunu bir kenara atıp taşınmaya karar verirler ve yıllar geçtikçe birbirlerinden uzaklaşarak hayatlarına devam ederler.

    Ancak gizemli ölümler yeniden başladığında ikiz kardeşler, yakınlarındaki herkesin hayatını almadan önce maymunu sonsuza dek yok etmenin bir yolunu bulmak için yeniden bir araya gelmek zorundadır...

    Yazara olan hayranlığını sık sık dile getirdiği için James Wan'ın King'in hikayelerinden birini uyarlaması şaşırtıcı değil. Yönetmen filmle ilgili yaptığı açıklamada, "Stephen King, korku türünün vaftiz babasıdır. Çocukken ve kariyerim boyunca üzerimde büyük bir etkisi oldu ve onun hikayelerinden birini hayata geçirmeye yardımcı olmak rüya gibi. The Monkey, basit, ikonik ve inanılmaz derecede pazarlanabilir olmasıyla kişisel favorim. Ve bunu hayata geçirmek için Osgood gibi vizyoner ve sıkı bir tür hayranından daha iyi birini hayal edemiyorum." ifadelerini kullandı.

    Tom Hiddleston ve Mark Hamill, Stephen King Uyarlamasında Buluşuyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top