Hesabım
    Martin Scorsese İmzalı "Killers of The Flower Moon"dan İlk Fragman!

    Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser gibi isimlerin rol aldığı filmden ilk fragman yayınlandı.

    Martin Scorsese'nin dünya prömiyerini bu hafta Cannes Film Festivali'nde yapacak olan dönem draması “Killers of the Flower Moon”un merakla beklenen fragmanı nihayet yayınlandı.

    Filmin hikayesi kaynağını gerçek hayattan alıyor ve 1920'lerin Oklahoma'sında petrol zengini Osage Nation üyelerinin "Terör Hükümdarlığı" olarak bilinen vahşi seri cinayetlere kurban gitmesini anlatıyor. Scorsese, filmi başlangıçta olayla ilgili FBI soruşturmasına odaklanacak şekilde tasarladı. Ardından, dramanın karanlık merkezine hem bir aileyi hem de bir aşk hikayesini koyacak şekilde bu planları değiştirdi.

    200 milyon dolarlık bütçesiyle de dikkat çeken "Killers of the Flower Moon"da Hollywood'un yıldız isimlerinin yanı sıra Osage Nation üyeleri de rol aldı. Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, Tatanka Means, William Belleau, Scott Shepherd ve Tantoo Cardinal gibi isimler bulunuyor.

    206 dakikalık oldukça uzun bir süreye sahip olan film, David Grann'in aynı adlı çok satan kitabından uyarlandı. Senaryoyu Eric Roth ve Scorsese kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Scorsese, DiCaprio, Dan Friedkin, Bradley Thomas ve Daniel Lupi üstleniyor.

    "Killers of the Flower Moon" 20 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top