Hesabım
    "John Wick 5" İçin Çalışmalar Resmen Başladı!

    Lionsgate, John Wick serisinin 5. filmi üstünde çalıştığını açıkladı.

    Lionsgate

    Beşinci John wick filmi için hazırlıklar resmen başladı. "John Wick 4"ün ardından devam filmleri gelecek mi soruları hayranların aklını kurcalarken, resmi açıklama Lionsgate COO'su John Drake tarafından açıklandı.

    Stüdyonun 4. çeyrek toplantısında konuşan Drake, hem "John Wick 5"in erken geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı hem de John Wick evreninde geçen daha fazla yan ürün, yeni televizyon dizileri ve video oyunlar geleceğini duyurdu:

    "Artık sadece AAA video oyunu alanında değil, aynı zamanda yan ürünlerin ve televizyon projelerinin düzenli ritmine de bakarak, bu seride ilerliyoruz, televizyon o evreni gerçekten büyütüyor ve böylece izleyicilerin açık bir şekilde iştahlı olduğu düzenli bir seri akışı oluşuyor. Resmi olan şu ki, bildiğiniz gibi, Ballerina gelecek yıl çıkacak ilk spin-off. John Wick 5 ve televizyon dizileri dahil olmak üzere üç tane daha projede geliştirme aşamasındayız. Continental yakında yayınlanacak. Ve böylece, dünyayı inşa ediyoruz."

    Mart ayında vizyona giren "John Wick 4" izleyicileri büyüledi. Keanu Reeves'in Wick'i sonunda Yüksek Şura'dan tam olarak kurtulmaya hazırlanırken, yaklaşık üç saatlik çarpıcı aksiyon gösterisi serinin gişe rekorlarını kırdı. Filmin mali başarısı göz önüne alındığında, Lionsgate'in John Wick'ten vazgeçmemesi son derece doğal. Dördüncü filmde hayatını kaybettiğini gördüğümüz John Wick'in hikayesinin nasıl devam ettirileceği ise büyük merak konusu...

    "John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top