Hesabım
    Sony'den Yeni Spider-Man Filmleri Geliyor

    Tom Holland'lı 4. film ve Miles Morales'li canlı aksiyon film geliştirme aşamasında...

    Sony Pictures

    Sony Pictures Animation imzalı "Spider-Man: Across the Spider-Verse" filmi vizyona girdi. Örümcek-Adam hayranları heyecanla beklenen film için sinema salonlarındaki yerini alırken, stüdyonun Spider-Man yapımcısı Amy Pascal yeni filmler için çalışmaya devam ettiklerini açıkladı.

    Geçtiğimiz günlerde Variety ile konuşan Pascal, "Across the Spider-Verse"in ana karakteri Miles Morales'i canlı-aksiyon bir filmde görüp göremeyeceğimiz ya da Spider-Woman spin-off filminin gelip gelmeyeceği sorulduğunda "göreceksiniz, bunların hepsi oluyor" dedi ve özellikle Spider-Woman filminin "beklenenden daha erken" olacağını vurguladı.

    Marvel Sinematik Evreni içinde Tom Holland'lı dördüncü Spider-Man filmi konusundaysa, film üzerindeki çalışmaların başladığını ancak şimdi senaristler grevi nedeniyle durakladıklarını açıkladı:

    "Başka bir film çekecek miyiz? Tabii ki çekeceğiz. Sürecin içindeyiz ama yazarlar grevi, grev sırasında kimse çalışmıyor. Hepimiz destekçiyiz ve onlar ne zaman kendilerini toparlarsa biz de başlayacağız."

    Yeni dizisi "Crowded Room"un prömiyerinde katılan Tom Holland da Pascal'ın açıklamalarına benzer şekilde, dördüncü film için görüşmelrin başladığını ama grev bitene kadar projeyi duraklamaya aldıklarını belirtti.

    "Bunun hakkında konuşamam ama toplantılar yaptığımızı söyleyebilirim. Yazarlarla dayanışma içinde toplantılara ara verdik. Birden fazla görüşme oldu, ancak bu noktada çok, çok erken aşamadalar."

    Sony'nin bu yıl vizyona girecek bir Spider-Man filmi daha var. Aaron-Taylor Johnson başrollü spin-off filmi "Kraven the Hunter" 6 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. 2024'te ise diğer bir spin-off filmi "Madame Web" ve "Spider-Verse" üçlemesinin son filmini izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top