Hesabım
    Chris Hemsworth'ten Thor: Love and Thunder İtirafı: "Çok Aptalca Oldu"

    Thor: Love and Thunder'a gelen kötü tepkilerin ardından Chris Hemsworth, 750 milyon dolarlık MCU devam filminin fazla aptalca olduğunu söyledi.

    Disney

    Chris Hemsworth, geçtiğimiz yıl vizyona giren "Thor: Love and Thunder" hakkındaki kötü eleştirilere filminin çok saçma olduğunu kabul ederek yanıt verdi. Orijinal Avengers üyesinin dördüncü solo filmi, Marvel Sinematik Evreni'in 4. fazındaki en çok beklenen filmlerden biriydi. Filmin yönetmen koltuğunda, beğenilen "Thor: Ragnarok"u da yöneten Taika Waititi'nin oturuyor olması da beklentileri yükseltmişti.

    "Thor: Love and Thunder" gişe yolculuğunu dünya çapında elde ettiği 750 milyon dolar hasılatla tamamlamış olsa da eleştirel açıdan en düşük puanları alan Marvel filmlerinden biri haline geldi. Özellikle görsel efektler ve filmin tonu çok eleştirildi.

    Hemsworth, GQ ile gerçekleştirdiği röportajda bu eleştirilere değinerek, Thor devam filminin "çok fazla eğlendiğini" kabul etti. Aktörün bu itirafı, Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüşü için önemli bir ton değişikliği gerektiğini vurguladıktan neredeyse bir yıl sonra geldi:

    "Sanırım çok eğlendik. Çok aptalca oldu. Merkezinde olmak ve gerçek bir bakış açısına sahip olmak her zaman zordur… Süreci seviyorum, her zaman bir yolculuktur. Ama insanların nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun."

    Hemsworth ayrıca çocuklarının arkadaşlarından da çok fazla eleştiri duyduğunu belirtti:

    "8 yaşındaki bir grup olarak oturup filmimi eleştirdiler. 'Bu sefer çok fazla şaka vardı, aksiyon sekansları iyiydi ama VFX o kadar iyi değildi.' dediler."

    Martin Scorsese ve Quentin Tarantino'nun Marvel filmleri hakkındaki eleştirileri sorulduğunda ise aktör, bunu duymanın "iç karartıcı olduğunu" belirterek "Birlikte çalışmayacağım iki kahramanım gitti. Sanırım benim hayranım değiller." dedi. Hemsworth eleştirilere rağmen, "İnsanları sinema salonlarında tutan bir şeyin parçası" olduğu için mutlu olduğunu vurgulayarak, Scorsese ve Tarantino'nun hala kahramanı olduğunu ve onlarla çalışmak için bir fırsat geldiğinde buna "atlayacağını" söyledi.

    Chris Hemsworth 16 Haziran'da "Extraction 2" ile Netflix izleyicisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top