Hesabım
    "Superman: Legacy" Başrolleri İçin Finalistler Belirlendi

    Superman ve Louis Lane'i canlandıracak isimler için son seçmeler önümüzdeki hafta yapılacak.

    Beyazperde

    Aylarca süren oyuncu seçmelerinden sonra Warner Bros. Pictures ve DC Films, "Superman: Legacy" filminde rol alacak isimler için finalistlerini belirledi ve yakında ikinci bir test turu yapacak.

    Deadline'ın bildirdiğine göre son olarak Henry Cavill'in üstlendiği Superman rolü için öne çıkan üç isim var: David Corenswet, Tom Brittney ve Nicolas Hoult. The Hollywood Reporter geçtiğimiz ay "Pearl", "The Politician" gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan Corenswet'in rolü almaya bir adım daha yakın olduğunu belirtmişti.

    Aynı habere göre, Nicolas Hoult, Superman rolü için değil Lex Luthor için değerlendiriliyordu. "Mad Max: Fury Road", "The Menu" gibi yapımlarda rol alan Hoult'un her iki rol için de değerlendirilmiş olması muhtemel. Aktör birkaç yıl önce, sonunda Robert Pattinson'a giden Batman rolü için de sona kalan isimlerden biriydi.

    Son aşamada Louis Lane için de seçenekler üç oyuncuya indirildi: Emma Mackey (Sex Education), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) ve Phoebe Dynevor (Bridgerton).

    Bu isimlerin hapsi son birkaç ayda filmde rol alacağına dair haberlere konu oldular. Test anlaşmalarından bazıları hala müzakere ediliyor, ancak sonuçta seçmelere katılması beklenen isimler bunlar. Deadline'ın kaynaklarına göre, oyuncular DC şefleri Peter Safran ve James Gunn ile ilk yüz yüze testlerini Babalar Günü hafta sonunda ya da takip eden Pazartesi veya Salı günü yapacak.

    Filmin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini de üstlenecek olan olan Gunn'ın çok dikkatli olduğu ve her seçme kasetini izlediği ve son listesini oluşturulurken bu isimlerin zirveye çıktığı bildirildi.

    James Gunn DC Evreni'nin Geleceğini Açıkladı: Superman Legacy, Swamp Thing, Lanterns...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top