Hesabım
    "Transformers: Canavarların Yükselişi" Spider-Man'i Zirveden İndirdi

    Transformers serisinin son filmi Amerika gişesinin yeni lideri oldu.

    Paramount Pictures, Sony Pictures

    Paramount Pictures'ın Transformers serisindeki yedinci filmi olan "Transformers: Rise of the Beasts" ilk hafta sonunda Amerika gişesinde "Spider-Man: Across the Spider-Verse" ile sıkı rekabet etti. Sonuçta Transformers 60.5 milyon dolarlık açılış hasılatı ile hafta sonu box office listesinde zirveye yerleşti.

    "Rise of the Beasts"in 60 milyon dolarlık ilk çıkışı, Transformers serisinin 2007'den 2017'ye kadar süren Michael Bay yıllarında belirlediği yüksek kriterlerin gerisinde kalsa da tahmini kazanç aralığının yüksek ucuna yakın.

    Geçtiğimiz hafta 120.5 milyon dolar ile yılın en iyi ikinci açılış hasılatını elde eden "Across the Spider-Verse" bu hafta sonu kazandığı 55.4 milyon dolar ile ikinci sıraya geriledi. Filmin Amerika'daki toplam hasılatı 225.4 milyon dolara ulaştı.

    Üçüncü sırada Disney'in son canlı-aksiyon uyarlaması "The Little Mermaid" 22.8 milyon dolar hasılatla yer alırken, "Guardians of the Galaxy Vol. 3" vizyondaki altıncı haftasında 7 milyon dolar hasılat ile dördüncü sıraya yerleşti.

    Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise ikinci hafta sonunda 6.9 milyon dolar kazanan Stephen King uyarlaması korku filmi "The Boogeyman" oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top