Hesabım
    Gal Gadot "Wonder Woman 3" İptali Hakkında Sessizliğini Bozdu

    DC Studios'ın yeni başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın ilk icraatlarından biri filmi iptal etmek olmuştu...

    Warner Bros.

    Gal Gadot geçtiğimiz Aralık ayında ortaya çıkan "Wonder Woman 3" iptali hakkında ilk kez konuştu ve konuyla ilgili şaşırtıcı derecede iyimser çıkarımlarda bulundu.

    DCEU içerisinde yer alan "Wonder Woman" üçlemesinin son filminde Gadot ve yönetmen Patty Jenkins 2020'deki "Wonder Woman 1984"ten sonra yeniden bir araya gelecekti. Ancak Kasım ayında göreve gelen James Gunn ve Peter Safran'ın artık DC Universe olarak adlandırılan yeniden markalaşma planlarınca film rafa kaldırıldı.

    Total Film'e konuşan Gadot, "Wonder Woman 3"ün iptal edilmesine rağmen mevcut durumundan memnun olduğunu belirterek, projelerin gelmesini beklemek yerine ekranda anlatmak istediği hikayelerin peşine düşebilmeyi sevdiğini açıkladı:

    "Benim için tutkulu olduğum hikayeleri başlatmak ve geliştirmek inanılmaz bir şey. Hala evde oturup bir sonraki teklifi beklemek zorunda olmamam gerçeği, beni güçlendiren bir şey. Bunu yapmaktan zevk alıyorum, beni hayatta tutuyor.

    Sadece kendi projelerimi yapmayacağım, yine 'kiralık oyuncu' olarak çalışacağım. Ama devam edip - tasarladığım fikirlerden veya bizimle ortak olmak isteyen insanların büyüleyici bulduğum fikirlerinden - tutkulu olduğum hikayeleri anlatabilmem inanılmaz bir şey.

    [Bu] çok minnettar olduğum bir şey ve kesinlikle buna devam edeceğim çünkü buna değer. Çok, çok heyecanlıyım ve alçakgönüllülükle gurur duyuyorum."

    Safran ve Gunn, zor durumdaki DC film serisinin rotasını düzeltmek için işe başladı ve önümüzdeki birkaç yıl içinde piyasaya sürülecek olan bir dizi onaylanmış proje var. Bunlardan biri Diana'nın doğumundan önce, Themiscyra'da geçecek ve tamamen kadınlardan oluşan bu toplumun siyasi entrikalarını konu alacak olan Paradise Lost dizisi. Ancak Wonder Woman'ın hiçbir şekilde bahsi geçmiyor.

    Hem geçtiğimiz hafta vizyona giren "The Flash" hem de birkaç ay önce çıkan "Shazam! Fury of Gods" filmlerinde Wonder Woman olarak bir kez daha izleyicilerle buluşan Gadot için bu bir veda olabilir. Diğer yandan oyuncu 11 Ağustos'ta yeni aksiyon filmi "Heart of Stone" ile Netflix ekranlarında olacak.

    "Heart of Stone" Fragman: Gal Gadot ve Jamie Dornan'dan Nefes Kesen Aksiyon

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top