Hesabım
    Sofia Coppola'nın "Priscilla" Filminden İlk Teaser!

    Elvis Presley bu kez eşinin gözünden beyaz perdeye yansıyor...

    Rock'n Roll Kralı, Baz Luhrmann'ın "Elvis"inden bir yıl sonra, Sofia Coppola'nın imzasını taşıyan "Priscilla" ile bir kez daha beyaz perdeye geliyor. A24, Kral'ı bu kez eşinin gözünden izleyeceğimiz filmden ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

    "Euphoria" dizisi ile çıkış yapan Avustralyalı aktör Jacob Elordi'nin Elvis Presley'e hayat verdiği filmde, “Mare of Easttown” oyuncusu Cailee Spaeny'i Priscilla Presley'i oynuyor.

    Her şey genç Priscilla Beaulieu'nun bir partide Elvis Presley ile tanışmasıyla başlıyor. Büyük bir rock'n roll süperstarı olan bu adam, özel anlarda tamamen beklenmedik birine dönüşür: heyecan verici bir aşık, yalnızlıkta bir müttefik, savunmasız bir en iyi arkadaş.

    Priscilla'nın gözünden anlatılan hikaye, Elvis ve Priscilla'nın bir Alman ordusu üssünden Graceland'deki hayal dünyasın malikanesine kadar uzanan uzun flörtünü, çalkantılı evliliklerini ve büyük bir Amerikan efsanesinin görünmeyen tarafını keşfediyor.

    Film Priscilla Presley'in, kocasının bağımlılık ve sadakatsizlik de dahil olmak üzere en karanlık yönlerinden bazılarını göstermekten çekinmeyen anı kitabı "Elvis and Me"ye dayanıyor.

    Dagmara Dominczyk ve Luke Humphrey'in de rol aldığı filmde Sofia Coppola, görüntü yönetmeni Philippe Le Sourd ve yapım tasarımcısı Tamara Deverell gibi önemli işbirlikçilerinden bazılarıyla yeniden bir araya geliyor.

    Filmin vizyon tarihi net olarak belli değil ancak önümüzdeki sonbaharda sinemalarda olacak.

    A24

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top