Hesabım
    Russell Crowe'dan "Gladyatör 2" Yorumu: Bana Para Ödemeliler!

    Karlovy Vary Film Festivali'nde Onur Ödülü alan Crowe "Gladyatör 2" hakkında konuştu.

    .

    Ridley Scott'ın 2000 yapımı "Gladyatör" filmindeki performansıyla Oscar kazanan Russell Crowe, dahil olmadığu devam filmi hakkında kendisine yöneltilen sorulardan bıktığını söyledi.

    Avustralyalı oyuncu, bu hafta Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Karlovy Vary Film Festivali'nde dünya sinemasına yaptığı üstün katkılardan dolayı ödül aldı. Crowe, festivalde gerçekleştirdiği söyleşilerde sayısız soruya yanıt verirken, "Gladyatör 2" hakkında sorulardan bıktığını şu sözlerle ifade etti:

    "İçinde bile olmadığım bir film hakkında bana yöneltilen bu kadar çok soru için bana para ödemeliler. Bunun benimle hiçbir ilgisi yok. O dünyada ben ölüyüm, yerin 2 metre altındayım. Ama belli derecede bir kıskançlık belirtisi olduğunu kabul ediyorum, çünkü bu bana gençliğimi ve benim için ne anlama geldiğini hatırlatıyor.

    Oyuncu kadrosu hakkında hiçbir şey bilmiyorum, olay örgüsü hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Öldüm! Ama biliyorum ki, Ridley 20 yıl sonra hikayenin ikinci bölümünü yapmaya karar verdiyse, çok güçlü nedenleri olmalı. Bu filmin muhteşemden olacağını düşünüyorum."

    Başrolünü Paul Mescal'in üstlendiği "Gladyatör 2"nin çekimleri devam ediyor. Russell Crowe ise yakında "Kraven the Hunter" ve "The Georgetown Project" gibi projelerle izleyici karşısına çıkacak.

    "Gladyatör 2"nin Set Görselleri Devasa Şehir Kuşatmasını Açığa Çıkardı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top